Blijf op de hoogte!

Verhaal Titanic

10 april 1912. Het grootste en meest luxe passagiersschip ter wereld vertrekt uit de haven van Southampton voor haar eerste vaart naar New York. Aan boord 1301 passagiers en 941 bemanningsleden. Onwetend van het lot dat hen wacht. Wat begon als een reis vol toekomstdromen, romantiek en luxe, ontaardt in een strijd om te overleven.

Droom mee met de derdeklaspassagiers over een nieuw leven in Amerika en zie hoe de eersteklaspassagiers zich wentelen in grenzeloze luxe. Maak kennis met reder Ismay die geschiedenis wil schrijven maar kapitein Smith tot wanhoop drijft, en ontwerper Andrews die beseft dat hij een kapitale ontwerpfout maakte.

In deze grootse musicalproductie met live-orkest beleeft u de laatste dagen en uren van het meest legendarische schip ter wereld. De musical met muziek en liedteksten van Maury Yeston en een script van Peter Stone won vijf Tony Awards (waaronder de award voor beste musical) en een Drama Desk Award.

Cast
René van Kooten - Thomas Andrews
Paul Donkers - Kapitein E.J. Smith
Marijn Brouwers - Bruce Ismay
Wieneke Remmers - Alice Beane
Bert Simhoffer - Isaac Straus
Mariska van Kolck - Ida Straus
Dennis Willekens - Henry Etches
Jordy van Loon - Frederick Fleet

Creatives
Regie - Paul van Ewijk

Eerstvolgende Voorstellingen

Kom binnenkort terug om de speellijst te bekijken

Titanic Cast

Altijd op de hoogte Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van De Graaf & Cornelissen Entertainment en DG Theater en ontvang leuke aanbiedingen, winacties en interessante weetjes rondom onze producties.

Ik ben geïnteresseerd in

Je kunt je voorkeursinstellingen altijd op een later moment nog aanpassen via de link onderaan iedere nieuwsbrief.

© 2021 De Graaf & Cornelissen Entertainment