Blijf op de hoogte!

Verhaal Titanic

Met in één van de hoofdrollen René van Kooten.

Verhaal
10 april 1912. Het grootste en meest luxe cruiseschip ter wereld vertrekt uit de haven van South Hampton voor haar eerste vaart naar New York. Aan boord 1301 passagiers en 941 bemanningsleden. Onwetend van het noodlot dat hen wacht.

Droom mee met de passagiers over een nieuw leven in Amerika en maak kennis met reder Ismay die geschiedenis wil schrijven en het schip tot het uiterste drijft, kapitein Smith die de snelheid naar 23 knopen opvoert en ontwerper Andrews die beseft dat hij een kapitale ontwerpfout maakte.

In deze grootse musicalproductie met live-orkest beleeft het publiek de laatste dagen en uren van het meest legendarische schip ter wereld.

Prijzen
De musical met muziek en liedteksten van Maury Yeston en een script van Peter Stone won vijf Tony Awards (waaronder de award voor beste musical) en een Drama Desk Award.

In een nieuwe regie van Paul van Ewijk.

Cast
René van Kooten

Crew
Regie - Paul van Ewijk

Eerstvolgende Voorstellingen

Kom binnenkort terug om de speellijst te bekijken

Titanic Cast

Altijd op de hoogte Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van De Graaf & Cornelissen Entertainment en DG Theater en ontvang leuke aanbiedingen, winacties en interessante weetjes rondom onze producties.

Ik ben geïnteresseerd in

Je kunt je voorkeursinstellingen altijd op een later moment nog aanpassen via de link onderaan iedere nieuwsbrief.

© 2020 De Graaf & Cornelissen Entertainment