Blijf op de hoogte! Bestel direct voor Amsterdam!

Verhaal Rocky Horror Show

EEN AVOND WAAROP EINDELIJK ALLES EEN KEER MAG!

Een hilarische, wilde rit vol rock ‘n’ roll muziek die niemand snel zal vergeten.

Het pas verloofde koppel Brad en Janet raakt op een stormachtige avond verzeild in het kasteel van Frank-N-Furter. Ze maken er kennis met zijn blonde supercreatie Rocky, dienaar Riff Raff, de rivaliserende wetenschapper Dr. Scott en andere bijzondere figuren. De avond ontaardt in een regelrechte relatie– en libidotest met veel jarretels. ‘The Rocky Horror Show’ is een hommage aan de klassieke B-sciencefictionfilms en horror-genres met onweerstaanbare rock ‘n’ roll-muziek. De show is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldwijde absolute must-see en heeft een lange traditie van interactie met zijn publiek opgebouwd. Een avond waarop eindelijk alles een keer mag!

Met in de hoofdrol Sven Ratzke; een unieke artiest en personality, bekend van zijn eigen programma’s zoals ‘Homme Fatale’ en ‘Starman’ (met muziek van en over David Bowie). Programma’s die niet alleen in Nederland maar ook in Duitsland, Engeland, Australië en New York bejubeld worden. De regie is in handen van Paula Bangels. Paula is één van de vooraanstaande nieuwe regisseurs, die voor De Graaf & Cornelissen Entertainment het bloedstollende en alom geroemde ‘Fatal Attraction’ regisseerde. De choreografie wordt gemaakt door één van de meest talentvolle jongere choreograaf, Chiara Re.

Esmée Dekker naast Sven Ratzke in The Rocky Horror Show!

Esmée Dekker maakte haar debuut in De Jantjes en speelde daarna in Heerlijk duurt het langst en Zo’n Toon. Haar eerste grote rol scoorde ze in A Chorus Line, gevolgd door de hoofdrol in My Fair Lady. Voor de vertolking van Eliza Doolittle ontving ze lovende kritieken en een nominatie Musical Award voor beste vrouwelijke hoofdrol. Afgelopen seizoen was ze te zien als maîtresse in EVITA en vertolkte ze een keer per week de titelrol Evita. Op dit moment is ze te zien in Lazarus van Ivo van Hove.

Eerstvolgende Voorstellingen

Kom binnenkort terug om de speellijst te bekijken

Rocky Horror Show Cast

Rocky Horror Show

Altijd op de hoogte Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van De Graaf & Cornelissen Entertainment en DG Theater en ontvang leuke aanbiedingen, winacties en interessante weetjes rondom onze producties.

Ik ben geïnteresseerd in

Je kunt je voorkeursinstellingen altijd op een later moment nog aanpassen via de link onderaan iedere nieuwsbrief.

© 2020 De Graaf & Cornelissen Entertainment