Blijf op de hoogte! Bestel direct voor Amsterdam!

Verhaal Rocky Horror Show

Een hilarische, wilde rit vol onweerstaanbare muziek en rondvliegende hormonen.

Het pas verloofde koppel Brad en Janet raakt door een lekke band en een onweersbui verzeild in de wereld van de perverse dokter Frank-n-Furter. Ze maken er kennis met zijn blonde gespierde supercreatie Rocky, dienaar Riff Raff, de rivaliserende wetenschapper Dr. Scott en andere opmerkelijke inwoners. De stormachtige avond ontaardt in een regelrechte relatie- en libidotest. Let’s do the Time Warp again.

De show is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldwijde absolute must-see en heeft een lange traditie van publieksinteractie opgebouwd. Een avond waarop iedereen mee mag doen en eindelijk alles weer een keer mag!

In de hoofdrol Sven Ratzke; een unieke artiest en personality, bekend van zijn eigen programma’s zoals ‘Homme Fatale’ en ‘Where are we now’ (met muziek van en over David Bowie). Programma’s die niet alleen in Nederland maar ook in Duitsland, Engeland, Australië en New York bejubeld worden.

Cast
Sven Ratzke - Frank-n-Furter
Esmee Dekker - Janet
Ellen Pieters - Magenta
Yoran de Bont - Rocky
Samir Hassan - Brad

Eerstvolgende Voorstellingen

Kom binnenkort terug om de speellijst te bekijken

Rocky Horror Show Cast

Rocky Horror Show

Altijd op de hoogte Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van De Graaf & Cornelissen Entertainment en DG Theater en ontvang leuke aanbiedingen, winacties en interessante weetjes rondom onze producties.

Ik ben geïnteresseerd in

Je kunt je voorkeursinstellingen altijd op een later moment nog aanpassen via de link onderaan iedere nieuwsbrief.

© 2021 De Graaf & Cornelissen Entertainment