Saturday Night Fever

Voorstelling

Saturday Night Fever
You Should Be Dancing!

Deze gloednieuwe versie van de iconische musical, met de wereldhits van The Bee Gees, voert je terug naar het New York van de seventies. Daar waar het leven rauw en hard is, maar zorgen worden vergeten in de disco en de dans afleiding en hoop biedt.

Buddy Vedder is de jonge aantrekkelijke Tony Manero die uit een arm immigrantengezin komt en opgroeit in Brooklyn. Hij en zijn vrienden dromen van het onbereikbare Manhattan, aan de andere kant van de rivier. Elke zaterdagavond ontsnappen ze aan de dagelijkse realiteit in de disco ‘2001 Odyssey’. Tony is de koning van de dansvloer, hij wordt aanbeden door vrouwen en is het voorbeeld voor alle jongens. Als hij op een avond de mooie Stephanie Mangano, gespeeld door Esmée Dekker, ontmoet zet dit zijn wereld op z’n kop. Na een aantal dramatische gebeurtenissen en confrontaties met zijn familie en vrienden besluit hij om samen met haar de stap naar het succesvolle en bruisende Manhattan te wagen. Op zoek naar een nieuwe toekomst.

Met wereldhits als Stayin’ Alive, Night Fever, How Deep Is Your Love, More Than A Woman, Disco Inferno, If I Can’t Have You en You Should Be Dancing.

Buddy Vedder

Buddy Vedder

Tony Manero

Esmée Dekker

Esmée Dekker

Stephanie Mangano

Robert Stigwood & Bill Oakes

Script

Muziek

The Bee Gees

Martin Michel

Regie

Florus van Rooijen

Vertaling & bewerking

Speellijst

Speellijst