Titanic René van Kooten laat TITANIC weer uitvaren!

Deze productie is voor De Graaf & Cornelissen Entertainment weer een mooie titel in de lijn van grote internationale producties zoals A Chorus line, My Fair lady, Evita en Kinky Boots en zal worden gemaakt in samenwerking met de partners van de Nationale Musical Tour.

Titanic de Musical ging in 1997 op Broadway in première en werd prachtig ontvangen. De musical met muziek en liedteksten van Maury Yeston en een script van Peter Stone won vijf Tony Awards (waaronder die voor Beste Musical) en een Drama Desk Award. De zeer succesvolle filmversie won maar liefst elf Oscars.

De musical vertelt het verhaal van het enorme cruiseschip de Titanic, dat op 10 april 1912 de Engelse haven Southampton verliet om naar New York te vertrekken. Aan boord waren 1301 passagiers en 941 bemanningsleden. Het verhaal van de musical wordt verteld door zes mannen die aan boord werken en drie meisjes die naar Amerika willen emigreren. Ook het klassenverschil dat in het begin van de twintigste eeuw enorm speelde, komt aan bod. De rijkste passagiers, die vinden dat zij de meeste recht hebben op een sloep, de middenstanders en de arbeiders die letterlijk in de onderste laag van het schip werken en wonen.

René van Kooten zien in Evita? Klik hier!

Altijd op de hoogte Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van De Graaf & Cornelissen Entertainment en DG Theater en ontvang leuke aanbiedingen, winacties en interessante weetjes rondom onze producties.

Ik ben geïnteresseerd in

Je kunt je voorkeursinstellingen altijd op een later moment nog aanpassen via de link onderaan iedere nieuwsbrief.

© 2020 De Graaf & Cornelissen Entertainment