Titanic De Graaf & Cornelissen Entertainment vult cast aan voor The Rocky Horror Show, Titanic en Saturday Night Fever

The Rocky Horror Show
The Rocky Horror Show is een hommage aan de klassieke B-sciencefictionfilms en horror-genres vol libido-testen met onweerstaanbare rockmuziek. De show is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldwijde absolute must-see en heeft een lange traditie van interactie met het publiek opgebouwd. Een avond waarop eindelijk alles weer een keer mag!

De première vindt plaats op 28 september 2020 in het DeLaMar Theater te Amsterdam.

Sven Ratzke die de rol van Dr. Frank-n-Furter speelt en Esmée Dekker die de rol van Janet vertolkt, worden bijgestaan door onder andere Ellen Pieters, bekend van onder meer ‘Wat Zien Ik ?!’, ‘Adèle Conny Jasperina - De Grote Drie’ en nu in de rol van Norma Jeane Baker in ‘Goodbye, Norma Jeane’, in de rol van Magenta. Yoran de Bont, bekend van onder andere ‘Grease’ en ‘Evita’, in de rol van Rocky en Samir Hassan, bekend van onder andere ‘De Brief voor de Koning’ en ‘Verliefd op Ibiza’, zal te zien zijn in de rol van Brad.

Titanic
Het wereldberoemde verhaal van de noodlottige reis van het grootste passagiersschip ter wereld: Titanic. De première zal plaatsvinden op 22 november 2020 in het Nieuwe Luxor Theater te Rotterdam.

René van Kooten (Thomas Andrews) en Mariska van Kolck (Ida Straus) zijn namen die al eerder bekend werden gemaakt. Wieneke Remmers, bekend van onder andere ‘The Sound of Music’, is te zien als Alice Beane (2e klas passagier). Dennis Willekens, bekend van onder andere ‘The Full Monty’ en momenteel te zien in ‘Kinky Boots’, vertolkt de rol van Henry Etches (1e klas hofmeester). Marijn Brouwers, bekend van onder andere ‘Bella Italia’, als Bruce Ismay (reder). Paul Donkers, bekend van onder andere ‘Evita’, schittert in de rol van E.J. Smith (kapitein), en Bert Simhoffer, bekend van onder andere ‘Mary Poppins’ zien we als Isaac Straus (1e klas passagier).

Saturday Night Fever
In een verfwinkel in de New Yorkse wijk Brooklyn droomt Tony Manero ervan om aan zijn uitzichtloze leven te ontsnappen. Op zaterdagavonden ontvluchten Tony en zijn vrienden de realiteit in de discotheek ‘2001 Odyssee’. Als ‘koning van de dansvloer’ is Tony, gekleed in een wit pak, hét voorbeeld voor alle jongens en wordt hij aanbeden door alle vrouwen.

De première is op 25 januari 2021 in het Zaantheater in Zaandam.

Hoofdrolspelers Vajèn van den Bosch in de rol van Stephanie Mangano en Javan Hoen als Tony Manero waren al bekend gemaakt, maar aan deze cast zijn nog meer mooie namen toegevoegd zoals Urvin Monte, bekend van onder andere ‘The Bodyguard’, als DJ Monty, Martijn Vogel bekend van ‘Grease’ en ‘Was getekend Annie M.G. Schmidt’ als Bobby C en Marloes van den Heuvel, bekend van onder andere ‘Sister Act’ en ‘Moeder, ik wil bij de Revue’, als Flo Manero.

Altijd op de hoogte Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van De Graaf & Cornelissen Entertainment en DG Theater en ontvang leuke aanbiedingen, winacties en interessante weetjes rondom onze producties.

Ik ben geïnteresseerd in

Je kunt je voorkeursinstellingen altijd op een later moment nog aanpassen via de link onderaan iedere nieuwsbrief.

© 2021 De Graaf & Cornelissen Entertainment