Barrie Stevens gaat altijd door Barrie Stevens solo de theaters in

Barrie is als jonge Engelsman naar Nederland gekomen om daar als danser ‘het vak’ in te gaan. Een lange carrière die nog steeds doorgaat. Zijn kreet “vooral doorgaan” kent iedereen. En nu is het de tijd om over die veelzijdige loopbaan en zijn leven te vertellen. Een voorstelling vol humor en mooie verhalen met een lach en een traan. En natuurlijk met ‘song and dance’. Over zijn liefdes en alle ups-and-downs. En hoe bijvoorbeeld Annie MG Schmidt hem in Ja Zuster Nee Zuster expres moeilijke woorden liet zeggen. En over al die merkwaardige dingen die een op en top Engelse jongen meemaakt als hij in het vrijere Nederland belandt. Allemaal bouwstenen die hem de kleurrijke figuur maakten die hij nu is.

Voor de Graaf & Cornelissen Entertainment maakte Barrie in het verleden de choreografieën voor de musicals De Jantjes, Heerlijk Duurt het Langst en Nonsens. Die samenwerking krijgt nu een vervolg met The Show Must Go On, waarin Barrie ook vertelt over zijn ervaringen voor en achter de schermen met mensen als Leen Jongewaard, Ruth Jacott, André van Duin, Robert Long, Simone Kleinsma, Jos Brink en Willeke Alberti.


The Show Must Go On wordt geregisseerd door Vincent van den Elshout (o.a. Bella Italia) en wordt mede geschreven door Lars Boom (o.a. Adele Conny Jasperina – de Grote Drie). Vanaf december 2019 te zien in de kleinere en middelgrote theaters door heel Nederland.

Altijd op de hoogte Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van De Graaf & Cornelissen Entertainment en DG Theater en ontvang leuke aanbiedingen, winacties en interessante weetjes rondom onze producties.

Ik ben geïnteresseerd in

Je kunt je voorkeursinstellingen altijd op een later moment nog aanpassen via de link onderaan iedere nieuwsbrief.

© 2019 De Graaf & Cornelissen Entertainment