Stayin’ Alive Disco Fever Annefleur van den Berg en Elindo Avastia toegevoegd aan cast STAYIN’ ALIVE DISCO FEVER

Eerder is al bekend geworden dat grote musicalnamen als Vajèn van den Bosch, Esmée Dekker, Yoran de Bont en Martijn Vogel aan Stayin’ Alive Disco Fever mee gaan doen. In samenwerking met de Nationale Musical Tour hebben Hans Cornelissen en Ruud de Graaf een serie theaterconcerten voorbereid waarin de grootste hits uit musicals als Grease, Saturday Night Fever, Fame, Flashdance en Footloose worden gezongen, aangevuld met onverwoestbare disco-classics.

Annefleur van den Berg speelde enige tijd de rol van Puck in Goede Tijden Slechte Tijden, maar haar passie is op het podium staan. Eerder was ze te zien in musicals als Mamma Mia!, The Lion King en Grease. Elindo werkte als acteur mee aan de Studio 100-reeks Ghost Rockers en was afgelopen jaar te zien in de musical Kinky Boots.

‘We zijn enorm blij met deze twee jonge, maar al zeer ervaren acteurs,’ laat Hans Cornelissen weten. ‘Voor nu kijken we naar wat allemaal wel mogelijk is en niet zozeer wat niet kan. Wij geloven en hopen dat we in de eerste helft van 2021 een geweldig theaterconcert met disco-hits en de bekendste nummers uit grote dance-musicals kunnen neerzetten.’

Altijd op de hoogte Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van De Graaf & Cornelissen Entertainment en DG Theater en ontvang leuke aanbiedingen, winacties en interessante weetjes rondom onze producties.

Ik ben geïnteresseerd in

Je kunt je voorkeursinstellingen altijd op een later moment nog aanpassen via de link onderaan iedere nieuwsbrief.

© 2021 De Graaf & Cornelissen Entertainment