Liesbeth List de Musical Liesbeth List stopt met optreden

Nu vijf jaar later, heeft Liesbeth List besloten om na een zeer omvangrijke carrière van ruim vijftig jaar definitief te stoppen met optreden en het geven van interviews, en zich te beperken tot incidentele aanwezigheid bij zeer speciale gelegenheden. Verder zal ze in alle rust gaan genieten van haar familie en vrienden.

Liesbeth: ‘Het is mooi geweest. Ik heb een fantastisch artistiek leven gehad met vele hoogtepunten, en ik heb prachtige, interessante mensen uit binnen- en buitenland leren kennen en met hen mogen samenwerken. De vele prijzen, onderscheidingen en bovenal de liefde van het publiek hebben mij er altijd bovenop gehouden. Ik ben een dankbaar, trots en gelukkig mens.
Op 2 oktober is er nog de feestelijke première van de ‘LIESBETH, List, de musical’ in Koninklijk Theater Carré, over mijn leven en carrière en met veel van mijn mooiste liederen. Ook verschijnt eind oktober mijn biografie De dochter van de vuurtorenwachter. Daarmee is alles gezegd. Het is goed. En vergeet het vooral niet: “Heb het leven lief.”’

Naar aanleiding van bovenstaande berichtgeving had Liesbeth in zowel De Volkskrant als de Telegraaf nog uitgebreide artikelen. 

 

Foto's

Altijd op de hoogte Nieuwsbrief

© 2018 De Graaf & Cornelissen Entertainment