Jubileumconcert De Jantjes Vier 100 jaar De Jantjes in Carré

In de piste van Koninklijk Theater Carré wordt 100 jaar De Jantjes gevierd in de vorm van een jubileumconcert. Hierin komen alle welbekende nummers als O, mooie Westertoren, Nou tabé dan, Wordt nooit verliefd, Als de tros wordt losgemeten, In de Jordaan en Omdat ik zoveel van je hou langs. Na de oerversie in 1920 volgden er ontelbare versies met legendarische artiesten als Ramses Shaffy, Albert Mol, Louis Davids, Fien de la Mar, Beppie Nooy, Johan Kaart, Louis Davids, Willeke Alberti en Carry Tefsen. Bijna al deze versies waren te zien in Koninklijk Theater Carré.

Hans Cornelissen en Paul van Ewijk zijn verantwoordelijk voor de samenstelling van het jubileumconcert. Laatstgenoemde, Paul van Ewijk, neemt tevens de regie op zich.

Vier 100 jaar De Jantjes in Carré is een coproductie van De Graaf & Cornelissen Entertainment en Koninklijk Theater Carré en is van 1 tot en met 5 juli 2020 exclusief te zien dit theater. Kaarten zijn vanaf vrijdag 24 januari 09:00 te koop via carre.nl

Altijd op de hoogte Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van De Graaf & Cornelissen Entertainment en DG Theater en ontvang leuke aanbiedingen, winacties en interessante weetjes rondom onze producties.

Ik ben geïnteresseerd in

Je kunt je voorkeursinstellingen altijd op een later moment nog aanpassen via de link onderaan iedere nieuwsbrief.

© 2021 De Graaf & Cornelissen Entertainment