Blijf op de hoogte!

Verhaal Saturday Night Fever

De jonge aantrekkelijke Tony Manero komt uit een arm immigrantengezin en groeit op in Brooklyn, in het rauwe New York van de jaren 70. Hij en zijn vrienden dromen van een onbereikbare toekomst in Manhattan. Elke zaterdagavond ontsnappen ze aan de dagelijkse sleur in de discotheek. Tony is de koning van de dansvloer, hij wordt aanbeden door alle vrouwen én alle jongens. Als hij op een avond de mooie zelfbewuste Stephanie ontmoet besluit hij, na een aantal confrontaties met zijn familie en vrienden, samen met haar de stap naar het succesvolle Manhattan te wagen.

De discomusical waarbij je niet stil kunt blijven zitten. Met onvergetelijke Bee Gees hits als ‘Stayin’ Alive’, ‘Night Fever’, ‘How Deep Is Your Love’ en ‘You should be dancing’. Mede door de soundtrack werd de film uit 1977 met John Travolta een groot succes. Dit betekende tevens de doorbraak voor Travolta.

Een vernieuwde versie in regie van Martin Michel (o.a. ‘Kinky Boots’, ‘Grease’), met choreografieën van Chiara Re (o.a. ‘Evita’, ‘Rocky Horror Show’).

Cast
Javan Hoen - Tony Manero
Vajèn van den Bosch - Stephanie Mangano
Urvin Monte - DJ Monty
Martijn Vogel - Bobby C.
Marloes van den Heuvel - Flo Manero

Creatives
Regie - Martin Michel
Choreografie - Chiara Re

Eerstvolgende Voorstellingen

Kom binnenkort terug om de speellijst te bekijken

Altijd op de hoogte Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van De Graaf & Cornelissen Entertainment en DG Theater en ontvang leuke aanbiedingen, winacties en interessante weetjes rondom onze producties.

Ik ben geïnteresseerd in

Je kunt je voorkeursinstellingen altijd op een later moment nog aanpassen via de link onderaan iedere nieuwsbrief.

© 2021 De Graaf & Cornelissen Entertainment