Les Misérables - World Tour

Voorstelling

Cameron Mackintosh’s LES MISÉRABLES THE ARENA SPECTACULAR gaat op wereldtournee en komt in februari 2025 naar Ziggo Dome, Amsterdam.

Les Misérables is de langstlopende musical ter wereld en is wereldwijd door meer dan 120 miljoen mensen in 53 landen gezien. De wereldtournee begint op het moment dat de musical zijn 40e revolutionaire speeljaar ingaat op het Londense West End. LES MISÉRABLES THE ARENA SPECTACULAR is de opvolger van het enorm succesvolle Les Misérables The Staged Concert dat meer dan 200 recordbrekende shows had in Londen. De productie krijgt een indrukwekkend nieuw ontwerp dat speciaal voor arena's is gemaakt. Aan deze spectaculaire productie werken meer dan 110 Britse acteurs, muzikanten en crew mee.

Les Misérables, het klassieke verhaal van Victor Hugo, is een verhaal over gebroken dromen en onbeantwoorde liefde, passie, opoffering en verlossing – een tijdloos testament voor het overleven van de menselijke geest. Met de schitterende, door Boublil en Schönberg geschreven en gecomponeerde, muziek  waaronder "I Dreamed a Dream", "On My Own", "Bring Him Home", "One Day More" en meer, is dit epische verhaal onbetwistbaar een van 's werelds favoriete musicals.

De kaartverkoop start vrijdag 21 juni om 10:00 uur
 

Speellijst

Speellijst

Veelgestelde vragen

In welke taal is de voorstelling?

Les Misérables is geheel in het Engels.

Hoe lang duurt de voorstelling?

Les Misérables duurt 2 uur en 45 minuten, inclusief 20 minuten pauze.

Waar kan ik tickets boeken?

De ticketverkoop voor Les Misérables vindt plaats via Eventim en/of Ticketmaster.

Zijn er zit- en staanplaatsen?

Er zijn enkel zitplaatsen.