MAMMA MIA! ontvangt Gouden Ticket Award voor meer dan 100.000 verkochte kaarten

Nieuws

MAMMA MIA! ontvangt Gouden Ticket Award voor meer dan 100.000 verkochte kaarten

Vanavond heeft de cast en crew van de musical MAMMA MIA! in het Stadstheater Zoetermeer een Gouden Ticket Award uitgereikt gekregen voor de verkoop van meer dan 100.000 kaarten. De kaartverkoop schiet sinds de fantastische première op 10 september de lucht in en er zijn nu al meer dan 100.000 kaarten verkocht. Henk Schuit, directeur van Eventim, reikte deze gouden award aan René van Kooten uit.

Henk Schuit, directeur van Eventim overhandigde de award: ‘Ik wil producenten Ruud de Graaf en Hans Cornelissen en de cast van MAMMA MIA! feliciteren met deze bijzondere prestatie. Na het ongelofelijke succes van Les Misérables is het fantastisch dat een groot aantal mensen ook al heeft mogen genieten van deze heerlijke musical met de muziek van ABBA. Het is dan ook met grote vreugde dat Eventim deze welverdiende award uitreikt aan de cast en crew van MAMMA MIA!. De sublieme komische timing van de cast en hun hoge energie zorgen ervoor dat de vreugde van het podium spat. Het is een feestje waar je graag bij wilt zijn! Deze award is dan ook meer dan verdiend.'

Creatief Producent Hans Cornelissen: ‘De geweldige recensies na de première van MAMMA MIA! hebben natuurlijk bijgedragen aan het goede verkoopresultaat. De ijzersterke prestaties van de castleden en hun onderlinge plezier vertalen zich in een uitzonderlijk hoge waardering van het publiek.’

Over MAMMA MIA!
De romantische musical met de hits van ABBA, vertolkt door een fantastische cast! In MAMMA MIA! zien we hoe Sophie op het punt staat om te trouwen op een zonnig Grieks eiland. Ze zou graag door haar vader worden weggegeven, maar wie is dat eigenlijk? Door de zoektocht van Sophie wordt haar vrijgevochten moeder Donna plotseling geconfronteerd met haar turbulente verleden en drie van haar voormalige liefdes… MAMMA MIA! is een feest van een voorstelling met legendarische muziek, een flinke dosis nostalgie en heerlijke humor!

De hoofdrollen in MAMMA MIA! zijn onder andere weggelegd voor Brigitte Heitzer (Donna), Soraya Gerrits (Sophie), René van Kooten (Sam), Carolina Dijkhuizen (Tania), Samir Hassan (Sky), Wieneke Remmers (Rosie), Barry Beijer (Phil) en Dennis Willekens (Harrie). De vernieuwde versie van MAMMA MIA! is tot april 2024 in meer dan twintig theaters in heel Nederland te zien. 

Over De Graaf & Cornelissen Entertainment
De Graaf & Cornelissen Entertainment viert dit jaar haar 20-jarig bestaan. De vrije theaterproducent heeft de afgelopen jaren talloze grote en bekende maar ook nieuwe en intiemere musicals, toneelproducties en theaterconcerten naar de theaters gebracht zoals Liesbeth List-de musical, Adele Conny Jasperina - de Grote Drie, De Jantjes, Liesbeth, Fatal Attraction, Vive La France, Op Hoop van Zegen, The Prom, Evita en Titanic de Musical. De voorstellingen van De Graaf & Cornelissen Entertainment zijn in heel Nederland, en met regelmaat ook in Vlaanderen, te zien. Dit theaterseizoen brengt De Graaf & Cornelissen Entertainment ook de musical Les Misérables.