Extra voorstellingen wegens overweldigende kaartverkoop

Adèle, Conny en Jasperina - De Grote Drie langer in Koninklijk Theater Carré

De musical Adèle, Conny, Jasperina - De Grote Drie is zo succesvol dat producent DommelGraaf & Cornelissen Entertainment heeft besloten om extra voorstellingen in te lasten. Niet alleen komen er meer shows in Zutphen en Lelystad, ook zal de musical over Adèle Bloemendaal, Conny Stuart en Jasperina de Jong 16, 17 en 18 mei in Koninklijk Theater Carré te zien zijn. ‘Het overtreft onze verwachtingen,’ zegt creatief producent Hans Cornelissen . ‘De recensies waren fantastisch en de reacties van het publiek zijn overweldigend. Het succes gaat van mond tot mond en dat resulteert in deze extra voorstellingen. Ook zullen we de voorstelling registreren voor televisie’.

Op donderdag 20 april speelt ‘Adèle, Conny, Jasperina - De Grote Drie’ daarom een extra voorstelling in De Hanzehof te Zutphen, op zondag 14 mei is er een matinee in het Agora Theater in Lelystad en vanaf 16 mei staat de voorstelling drie avonden lang in Koninklijk Theater Carré Amsterdam.

In de theatervoorstelling ‘Adèle, Conny, Jasperina - De Grote Drie’ vertolken Ellen Pieters, Frederique Sluyterman van Loo en Hanneke Drenth de drie vedettes Adèle Bloemendaal, Conny Stuart en Jasperina de Jong. De échte drie vedettes bij elkaar brengen, kan natuurlijk niet meer. Daarom brengen drie top-actrices de gouden stemmen van 'De Grote Drie' nu terug op het toneel. U ziet de theatervorstinnen tijdens de heftige voorbereidingen op een eenmalig gezamenlijk concert en bij hun turbulente reis naar het verre buitenland waar dat zal plaatsvinden.

Na de première in februari waren de recensies unaniem positief. Een greep uit de diverse recensies

  • “Alles klopt in musical over Adèle, Conny, Jasperina"- Scènes *****
  • "Het allermooiste van het Nederlandstalig amusementsrepertoire" - Volkskrant ****
  • "Grootse tien" - Theaterparadijs *****
  • "Grote Klasse" - Telegraaf **** (4,5)
  • "Een juweel" - Algemeen Dagblad ****
  • “Van een wurgende schoonheid” – Jacques d’Ancona ****
  • "Pieters doet Adèle niet na, ze is haar!" - Noord-Hollands Dagblad

 

Foto's

© 2018 De Graaf & Cornelissen Entertainment