Indecent Proposal: toneelbewerking Louis van Beek gepubliceerd in De Nieuwe Bibliotheek

De toneelbewerking van Indecent Proposal, geschreven door Louis van Beek, is vanaf vandaag verkrijgbaar via De Nieuwe Toneelbibliotheek. Louis van Beek schreef het script van Indecent Proposal voor DommelGraaf & Cornelissen Entertainment. De voorstelling wordt gespeeld door Matteo van der Grijn, Chris Tates en Roos van Erkel en geregiseerd door Paula Bangels. Indecent Proposal is nog tot en met 20 januari 2017 te zien in de Nederlandse theaters. 

Het tekstboekje is voor €10,- te verkrijgen via de website van De Nieuwe Toneelbibliotheek.  Eventuele vragen kunnen gesteld worden door een mail te sturen naar: .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) 

Indecent Proposal
Daphne en David zitten op zwart zaad. Ze hopen dat de wereld van de casino's het geluk zal doen keren. Maar het lot beslist anders. John, een excentrieke miljardair, biedt het stel volledige financiële vrijheid. De prijs? Een nacht vol passie met Daphne. De betaling? Gewoon een miljoen. Een onvoorstelbaar dilemma. Wat de oplossing voor hun geldproblemen lijkt, brengt veel meer teweeg dan ze ooit konden vermoeden. Een toneelbewerking naar het gelijknamige boek van Jack Engelhard. 

Louis van Beek (Kamerik, 1968), toneelspeler en schrijver, speelde bij onder andere de Paardenkathedraal onder Dirk Tanghe, De Spelerij, NTGent en Zeelandia. Hij werkt intensief samen met Paula Bangels. Voor zijn zelfgeschreven en gespeelde toneelstuk Mathilde, werd hij genomineerd voor de Louis d’Or.

Op dit moment is Louis het script voor de voorstelling Liesbeth, een musical over het leven van Liesbeth List, aan het schrijven. Liesbeth is vanaf september 2017 te zien in de Nederlandse theaters.

Foto's

© 2018 De Graaf & Cornelissen Entertainment