Sterrenregen voor A CHORUS LINE op Applaus

Op Applaus, de website en app waarop alle theatervoorstellingen te vinden zijn, kun je als bezoeker reviews van voorstellingen schrijven. De bezoekers van A Chorus Line schreven een review over de voorstelling, daarmee werd de voorstelling met gemiddeld 4,5 sterren beoordeeld!

Veel mooie reacties werden geschreven, waaronder de volgende:

SUSAN HUNT 
*****
"I have seen this show many times and in many places, never before in Dutch, however, it was one of the best productions I have ever seen. Thoroughly recommended. Amazing cast, great production, superb lighting design. We are still talking about it. Go and see it while you still can people!"

JOOST JONGERIUS
*****
"Wat een topvoorstelling van begin tot eind! ! Zang en dans gewoonweg weergaloos. Ik kan iedereen met een musicalhart deze show aanbevelen. Ga beslist kijken en geniet!!!" 

ILSE
*****
"Showbizz ten top! Mooie en zeer goede cast met geweldige dansers. Swingende muziek en zang op hoog niveau. Chapeau !" 

RIK
*****
"Wat een geweldige show! Goeie mensen die met hart en ziel zingen en spelen en wat kunnen ze dánsen!! Eerste kippenvel moment is al bij 'bij het ballet', en ook de pauzefinale is fenomenaal. Na blijf je de emotie voelen zowel bij de individuele monologen als bij 'heel m'n hard' (prachtige samenzang!). En dan het slotnummer, dan zie je echt BROADWAY!! Mensen gaat dit zien!"

Om alle reviews over A Chorus Line te lezen óf om een review achter te laten klik hier.
Voor de speellijst en meer informatie over de voorstelling klik hier

Applaus is een initiatief van de podiumkunstenbranche, een samenwerking tussen theaters, concertpodia, artiesten, gezelschappen en producenten. 

Met Applaus wordt het makkelijker om een leuke voorstelling te vinden en te boeken. In de agenda zoek je snel en makkelijk, de reviews van eerdere bezoekers helpen je met je keuze. Je kunt met je eigen Applaus-account direct de tickets kopen, ongeacht waar je naartoe gaat. Met de app (iOS en Android) heb je de agenda ook altijd snel bij de hand.

 

Foto's

© 2017 De Graaf & Cornelissen Entertainment