Juan Perón noodgedwongen vervangen

Juan Perón noodgedwongen vervangen

Acteur Juan Perón in musical Evita noodgedwongen vervangen. Zanger/acteur Marijn Brouwers zal vanwege gezondheidsredenen de rol van Juan Perón niet op zich kunnen nemen in de musical Evita.

Artistiek directeur Hans Cornelissen: ‘Het is ongelofelijk jammer dat Marijn er voorlopig niet bij kan zijn. Marijn was afgelopen seizoen nog te zien in ons theaterconcert Bella Italia en leverde daar een weergaloze prestatie. Hij verheugde zich enorm om deze rol in Evita te gaan spelen, maar fysieke tegenslag belet dat nu. Onlangs hebben wij daarom audities gehouden en naar aanleiding daarvan met volle overtuiging Paul Donkers gecast voor de rol van Juan Perón. Paul Donkers was eerder te zien in musicals als The Bodyguard, Titanic, On your Feet, Cats en Les Misérables. Hij deed een fantastische auditie en we zijn enorm blij dat hij op deze korte termijn beschikbaar is.’

Het hele team van De Graaf & Cornelissen Entertainment wenst Marijn Brouwers veel sterkte en beterschap!

Andere hoofdrollen
Andere
hoofdrollen in deze nieuwe versie van de legendarische musical Evita zijn voor Brigitte Heitzer, René van Kooten, Esmee Dekker en Yoran de Bont. Bijgestaan door een groot ensemble en een negenkoppig live-orkest.

In heel Nederland
Evita
is vanaf oktober te zien in alle grote theaters van Nederland en zal op maandag 22 oktober in première gaan in Koninklijk Theater Carré.