Nieuws

Koninklijk Theater Carré verlengt populairste musical allertijden “Les Misérables” met twee weken

06-02-2023

Koninklijk Theater Carré maakt vandaag bekend dat van 24 juli t/m 6 augustus 2023 twee extra speelweken worden toegevoegd aan de voorstelling Les Misérables. Terwijl de cast nog druk aan het repeteren is, hebben De Graaf & Cornelissen, Van Lambaart Entertainment en Carré vanwege de aanhoudende vraag naar kaarten besloten om de productie langer in Amsterdam te laten spelen. De legendarische klassieker, voorzien van een geheel nieuw decor en Nederlandse sterrencast, van Cameron Mackintosh staat daarmee in 2023 meer dan 8 weken in Carré; drie weken in maart en vijf weken in juli/augustus.

 

De kaartverkoop voor de extra voorstellingen van 24 juli tot en met 6 augustus 2023 start op donderdag 9 februari op carre.nl. 

Producenten overhandigen 75.000ste ticket Les Misérables aan Brabantse castleden

14-12-2022

Vanmiddag hebben theaterproducenten Ruud de Graaf en Hans Cornelissen in het Chassé Theater in Breda het 75.000ste ticket van Les Misérables aan een aantal Brabantse castleden overhandigd. ‘Het is ongelooflijk dat we in de afgelopen twee maanden weer twintigduizend kaarten voor deze prachtige voorstellingen hebben verkocht,’ laat creatief producent Hans Cornelissen weten. ‘In oktober waren we al heel gelukkig met het aantal van 55.000, maar inmiddels is het aantal verkochte kaarten gestegen naar 75.000’.

NU AL 55.000 KAARTEN VERKOCHT VOOR LES MISÉRABLES

05-10-2022

Met nog vijf maanden tot aan de première op 5 maart 2023 in Koninklijk Theater Carré Amsterdam is theaterproducent De Graaf & Cornelissen Entertainment verheugd bekend te maken dat er voor de komende tournee van de vernieuwde versie van de legendarische musical Les Misérables nu al 55.000 kaarten verkocht zijn. 

Adam & Eva 2.0: een scheppingsverhaal vol verwondering en humor

29-09-2022

Ellen Pieters en Han Oldigs reizen vanaf september met de productie Adam & Eva 2.0 langs de Nederlandse theaters. Het toneelstuk van Haye van der Heyden vertelt een gloednieuw scheppingsverhaal, waarin niet God of de evolutietheorie van Charles Darwin verantwoordelijk zijn voor de creatie van de aarde en zijn bewoners, maar twee buitenlandse wezens. Het acteursechtpaar: ,,Het wordt een bloemlezing van de mensheid in al zijn schoonheid en lelijkheid. Maar we houden het licht en luchtig.”

Esmée Dekker, Ferry Doedens en Nigel Brown in Stayin’ Alive Disco Fever

23-09-2022

Na de grote musicalproducties The Prom en Les Misérables brengt De Graaf en Cornelissen Entertainment de disco en dance fever naar de Nederlandse theaters met een reeks zomerconcerten onder de titel Stayin’ Alive Disco Fever. De cast, bestaande uit Esmée Dekker, Ferry Doedens, Linda Verstraten, Nigel Brown, Martijn Vogel en Judith van der Wijst, begeleid door een live-band, is in mei en juni 2023 in heel Nederland te zien met deze swingende show.

Cast Les Misérables rond

23-08-2022

Ook de laatste namen van de cast van Les Misérables, volgend voorjaar weer te zien in de Nederlandse theaters, zijn bekend. Zondag zingt gehele cast op de Uitmarkt in Amsterdam, tijdens een musicalshow die rechtstreeks wordt uitgezonden door AvroTros op NPO 1.

Michael Muyderman wordt Marius in Les Misérables

10-06-2022

Vandaag maakt De Graaf en Cornelissen Entertainment met trots de laatste hoofdrol voor de legendarische musical Les Misérables bekend. Met de zeer talentvolle Michael Muyderman, die de rol van Marius zal vertolken, is de hoofdcast voor de legendarische musical compleet. Michael treedt in de voetsporen van Jamai Loman en Danny de Munk, die de rol van Marius in voorgaande versies speelden.

Vernieuwde versie ABBA-musical MAMMA MIA!

30-05-2022

In de periode waarin ABBA een ongelofelijke revival meemaakt met als hoogtepunt de wereldpremière van de Abba Voyage concertreeks in de ABBA Arena in Londen, is De Graaf & Cornelissen Entertainment verheugd te melden de ABBA-musical MAMMA MIA! in een vernieuwde versie naar de theaters te brengen. Tegelijkertijd kunnen Ruud de Graaf en Hans Cornelissen ook al melden dat de hoofdrol van Donna is weggelegd voor Brigitte Heitzer. MAMMA MIA ! is vanaf september 2023 te zien in de Nederlandse theaters.

Ook René van Kooten in Les Misérables

11-05-2022

Vandaag maakt theaterproducent De Graaf & Cornelissen Entertainment bekend dat naast ‘first cast’ Milan van Waardenburg ook René van Kooten de rol van Jean Valjean in de legendarische musical Les Misérables gaat spelen. Het is voor Van Kooten de tweede keer dat hij in de huid van Jean Valjean kruipt. In 2008 speelde hij op zeer overtuigende wijze deze rol en werd daarvoor beloond met een Musical Award voor beste hoofdrol in een grote musical.

Nederland loopt warm voor Les Misérables

04-05-2022

Het nieuws dat de legendarische musical Les Misérables volgend jaar maart na meer dan dertig jaar weer in Koninklijk Theater CARRÉ in première gaat is met ongekend enthousiasme ontvangen. Nadat eerder werd aangekondigd dat Les Misérables niet alleen in maart ’23 maar ook in de maand juli ’23 drie weken in CARRÉ te zien zal zijn, kan producent De Graaf & Cornelissen Entertainment nu al bekend maken dat deze bijzondere voorstelling in meerdere grote theaters in Nederland te zien zal zijn. Naast de beide series in Amsterdam zal Les Misérables tot en met 1 oktober ’23 tevens te zien zijn in Rotterdam, Den Haag, Maastricht, Breda, Eindhoven, Groningen, Apeldoorn en Almere.

Les Misérables keert in de zomer terug naar Koninklijk Theater Carré

29-04-2022

De legendarische musical Les Misérables zal volgend jaar niet alleen in de maand maart in Koninklijk Theater Carré Amsterdam te zien zijn. Wegens een stormloop op kaarten hebben theaterproducent De Graaf & Cornelissen Entertainment en de directie van Koninklijk Theater Carré besloten dat er in de maand juli extra voorstellingen van Les Misérables komen.

Spectaculair slotstuk Les Misérables en meer tijdens jubileumeditie Musical Awards

21-04-2022

Als spectaculair slotstuk is er een optreden van drie generaties solisten uit drie verschillende Nederlandse producties van ’s werelds meest geliefde musical Les Misérables. Speciaal voor deze gelegenheid samen voor één keer te zien op het toneel.

Musicallegende Les Misérables terug in Koninklijk Theater Carré

19-04-2022

Vandaag hebben producenten Ruud de Graaf en Hans Cornelissen bekend gemaakt dat zij in samenwerking met Erwin van Lambaart als speciaal adviseur, Cameron Mackintosh’s nieuwe productie van Les Misérables na ruim dertig jaar terugbrengen in Koninklijk Theater Carré, waar toentertijd Nederlandse musicalgeschiedenis werd geschreven. 

Cast musical The Prom bekend

01-03-2022

Naast Pia Douwes, de naam die eerder naar buiten is gebracht, spelen Joke de Kruijf, Dennis Willekens, Barry Beijer, Juliëtte van Tongeren, Soraya Gerrits, Wieneke Remmers en Rogier Komproe de hoofdrollen in deze feel good musical

Pia Douwes maakt comeback in musical The Prom

01-12-2021

Theaterproducent De Graaf & Cornelissen Entertainment is trots om bekend te maken dat Pia Douwes vanaf september 2022 de hoofdrol in de nieuwe musical The Prom zal vertolken. Het is dan drie jaar geleden dat Pia in een Nederlandse theaterproductie te zien was.