Annulering Kinky Boots

Annulering Kinky Boots

Tot onze grote teleurstelling hebben we het besluit moeten nemen de zo gewenste en inmiddels geplande ‘afscheidstournee’ van de musical KINKY BOOTS in juni 2021 af te gelasten. We kunnen er nu nog niet met zekerheid van uit gaan dat juni aanstaande de situatie in de theaters weer helemaal als vanouds zal zijn, hetgeen voor een grote show als Kinky Boots wel een vereiste is. Daar komt bij dat een aantal spelers in belangrijke rollen in de betreffende periode inmiddels geopteerd zijn voor andere producties. We kunnen dus weinig anders dan wederom een realistische beslissing nemen en daarom nu deze knoop doorhakken.

Mensen die nog in het bezit zijn van een toegangsbewijs voor de voorstelling zullen door het theater of de ticketverkoper worden geinformeerd over de verdere gang van zaken.

Het
noodgedwongen stopzetten van de Kinky Boots tournee in maart vorig jaar hebben wij als een zeer bittere pil ervaren. Met deze voor Nederland nieuwe titel staken we onze nek uit. En gelukkig met succes. De reacties van publiek en pers waren lovend en de productie viel elf Musical Award nominaties en twee Awards ten deel. We zijn enorm trots op alle mensen zowel voor als achter de schermen die zo bevlogen hebben gewerkt om van Kinky Boots een memorabele productie te maken. Al deze mensen, de mediapartners, de sponsoren en onze partners van de Nationale Musical Tour zijn we dan ook veel dank verschuldigd.

We
focussen ons nu op kortere termijn op de ook voor de ‘anderhalve meter formule’ geschikte theatershow Stayin’Alive Disco Fever en de nieuwe toneelkomedie Adam & Eva 2.0. En op de eerder aangepaste versie van Haal het doek maar op. En uiteraard met veel vertrouwen voor het nieuwe theaterseizoen op The Rocky Horror Show en Titanic en voor daarna inmiddels tevens The Prom.

Aan Kinky Boots zullen we altijd met bijzonder veel plezier en trots blijven terugdenken.

Iedereen
nogmaals dank en be who you wanna be!

Ruud
de Graaf & Hans Cornelissen
De
Graaf & Cornelissen Entertainment / Impact Entertainment