De Graaf en Cornelissen

Yoran de Bont

Rocky

Yoran de Bont studeerde in 2011 af aan de Muziektheateracademie van het Codarts conservatorium te Rotterdam met de musical BARE en zijn solovoorstelling Geduld vangt Vis.

Tijdens zijn stage in Urinetown nam hij de rol Bobbie Goud over en vervulde deze tot het einde van de tour. Daarna was hij te zien in Ollie B. Bommel en Tom Poes in De Nieuwe IJstijd, The Little Mermaid (cover Prins Erik), Spelen met Klei, Grease (cover Danny Zuko/Vince Fontaine), My Fair Lady (Freddy Eynsford-Hill), EVITA (Augustin Magaldi), AIDA in concert en als cover Cornelius in Hello Dolly!

Yoran was daarnaast als zanger werkzaam bij de AIDA-cruiseline, in de RTL Dinnershow Pandora, de Duitse Kopf aus, Hertz an- arenatour van Eloy de Jong en was hij bezig met de voorbereidingen van Staying Alive, Disco Fever.

Hij was een van de tien finalisten van Idols 2016 en is te zien in verschillende Telekids-series waaronder Zoë en Silos.

Altijd op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en profiteer van leuke aanbiedingen, winacties en interessante weetjes rondom onze producties.