De Graaf en Cornelissen

Yoran de Bont

Grantaire

Yoran de Bont studeerde in 2011 af aan de Muziektheateracademie van het Codarts conservatorium te Rotterdam.

Tijdens zijn stage in Urinetown nam hij de rol Bobbie Goud over van Jamai en vervulde deze tot het einde van de tour. Daarna was hij te zien in Ollie B. Bommel en Tom Poes in De Nieuwe IJstijdThe Little Mermaid (cover Prins Erik), Spelen met KleiGrease (cover Danny Zuko/Vince Fontaine), My Fair Lady (Freddy Eynsford-Hill), EVITA (Augustin Magaldi), AIDA in concert, PAW Patrol Live (Chase), Hello Dolly! (cover Cornelius), Rocky Horror Show (Rocky) en ONE de musical (Amon).

Yoran was daarnaast als zanger werkzaam bij AIDA Cruises, in de RTL Dinnershow Pandora en de Duitse Kopf aus en, Hertz an- arenatour van Eloy de Jong, zong hij tijdens verschillende uitreikingen, waaronder de Jos Brink Prijs en is hij is een veelgevraagd vocalist bij diverse gelegenheidsconcerten. In december 2022 tourt hij langs de theaters met zijn eigen kerstconcert It’s beginning to look a lot like Christmas.

Yoran was één van de tien finalisten van Idols 2016 en is te zien in verschillende Telekids-series waaronder Zoë en Silos.

Altijd op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en profiteer van leuke aanbiedingen, winacties en interessante weetjes rondom onze producties.