De Graaf en Cornelissen

Victor Marinus

Joseph Bell e.a.

Victor Marinus studeerde af aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten, richting Musicaltheater.

Hij speelde in zijn eerste musical Het meisje met het rode haar van De Graaf & Cornelissen Entertainment. Daarna reisde hij drie jaar lang de wereld rond als zangsolist aan boord van Aida Cruises. Hij viel in als understudy Gabe Goodman in de Vlaamse tour van Next to normal alvorens België te verruilen voor Amsterdam. Hier tourde hij langs de Nederlandse theaters als solist en vocal captain in Heartbeat, het theaterconcert van Jeans.

In 2022 is Victor te zien in het Vlaamse tv-programma James de musical in een regie van Martin Michel, waar hij deel uitmaakt van het vaste ensemble en enkele bekende Vlamingen vertolkt. Daarnaast is hij regelmatig te horen als stemacteur in verschillende Vlaamse en Nederlandse films en tv-series. Samen met Merlijne van Noppen schreef en speelde hij een nieuwe kamermusical Vanochtend zaten we nog op zee en het liedprogramma Sorry dat ik je liet schrikken.

Victor kreeg lessen van Jack Breikers, Tim Stuart, Florian Boutonnier, Tim Van der Straeten, Janis Sutton en vele anderen. Ook volgde hij lessen aan The Alvin Ailey School in New York.

Altijd op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en profiteer van leuke aanbiedingen, winacties en interessante weetjes rondom onze producties.