De Graaf en Cornelissen

Rolf Koster

Charles Lightoller, e.a.

Tijdens zijn studie aan het Twents conservatorium in Enschede, richtte hij Vocalgroup Take Five! op, waarmee hij drie theatershows maakte.

Rolf was te zien in de eerste productie van Les Misérables, daarna in Cyrano - De Musical, Sweeney Todd en in Wenen in Elisabeth. Terug in Nederland speelde Rolf in Zzinderella, Muziektheaterspektakel De Tijdaffaire, Joe - De Musical, Robin Hood, Titanic, Rocky over the Rainbow I en II, Into the Woods, Nine, Jesus Christ Superstar, Shhh…it Happens, De Engel van Amsterdam, Liesbeth List de Musical en Op Hoop van Zegen.

Rolf was solist bij het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht in Rock Opera in Concert, Concert for Freedom, Stars for Planet Earth, 100 jaar Militaire Luchtvaart, Bevrijdingsconcerten en Liberation Tour Canada.

 

Hij was een van de solisten in The Dancing Queens, Jubilee 15, Musical in Concert I en Musicals in Ahoy 2004, A Tribute to the Bee Gees, Simone’s Songbook en Vive la France II.

Rolf speelde in de klucht Dubbel Op!, de komedie Wordt u al geholpen? en Diner voor Twee.

Musical Award nominaties ontving Rolf voor beste mannelijke bijrol in Rocky over the Rainbow I, Liesbeth List de Musical en Op Hoop van Zegen.

Rolf treedt op met de formaties Voulez Vous, Your Votes! en Heidi und die Heino’s samen met Tony Neef en Brigitte Nijman.

Zijn stem is dagelijks op televisie te horen in vele tekenfilms en series.

 

Altijd op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en profiteer van leuke aanbiedingen, winacties en interessante weetjes rondom onze producties.