De Graaf en Cornelissen

Rolf Koster

Charles Lightoller e.a.

Rolf Koster richtte tijdens zijn studie aan het conservatorium vocalgroup Take Five! op, waarmee hij drie theatershows maakte.

Rolf was te zien in de eerste productie van Les Misérables, daarna in Cyrano - De Musical, Sweeney Todd en in Wenen in Elisabeth. Terug in Nederland speelde Rolf in Zzinderella, Muziektheaterspektakel De Tijdaffaire, Joe - De Musical, Robin Hood, Titanic, Rocky over the Rainbow I en II, Into the Woods, Nine, Jesus Christ Superstar, Shhh…it Happens, De Engel van Amsterdam, Liesbeth List de Musical en Op Hoop van Zegen.

Verder speelde hij in de klucht Dubbel Op!, de komedie Wordt u al geholpen? en Diner voor Twee.

 

 

Bij het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht was Rolf solist in Rock Opera in Concert, Concert for Freedom, Stars for Planet Earth, 100 jaar Militaire Luchtvaart, Bevrijdingsconcerten en Liberation Tour Canada.

Daarnaast was hij was een van de solisten in The Dancing Queens, Jubilee 15, Musical in Concert I en Musicals in Ahoy 2004, A Tribute to the Bee Gees, Simone’s Songbook en Vive la France II.

Naast zijn theaterwerk treedt Rolf op als solist met de acts Voulez Vous, Your Votes en Heidi und die Heino’s samen met Tony Neef en Brigitte Nijman en is hij als stemacteur dagelijks op televisie te horen in vele tekenfilms en series.

Musical Award nominaties ontving Rolf voor beste mannelijke bijrol in Rocky over the Rainbow I, Liesbeth List de Musical en Op Hoop van Zegen.

 

Altijd op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en profiteer van leuke aanbiedingen, winacties en interessante weetjes rondom onze producties.