De Graaf en Cornelissen

Pepijn van Bokhoven

Joseph Boxhall e.a.

Pepijn van Bokhoven studeerde in 2016 af aan de Bachelor Muziektheater aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten.

Hij kreeg hier les van onder andere Edward Hoepelman, Katrien Verheijden, Marc Krone en Veronique van Iersel. In 2019 rondde hij Cum Laude zijn Master Muziektheater aan hetzelfde instituut af.

Na zijn studie startte Pepijn in 2016 als leadzanger aan boord van AIDA Cruises. Vervolgens speelde hij in 2017 in Antwerpen in Mozart! de musical van Music-Hall waar hij te zien was als ensemble en understudy van Colloredo.

Daarna toerde hij met Sprookjessprokkelaar de musical van Efteling Theaterproducties door Nederland en België waar hij onder andere de rollen Graaf Stanislav en Koning Oberon vertolkte. In 2019 begon Pepijn als swing en understudy Paul in Soldaat van Oranje - de musical van NEW Productions.

Pepijn volgde extra spellessen bij onder andere Katrien van Beurden. Hij volgt nog altijd zangles bij onder andere Daan Smits. Zelf heeft hij ook zangles gegeven op verschillende scholen.

 

Altijd op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en profiteer van leuke aanbiedingen, winacties en interessante weetjes rondom onze producties.