De Graaf en Cornelissen

Melise de Winter

Olivia Keating, Res. Director

Melise de Winter studeerde in 1990 af aan de Arnhemse Hogeschool voor de Kunsten.

Zij speelde mee in de theatershows en musicals: Jeans 3,4 en 5, Singin’ in the Rain, Ollie B. Bommel en de Trullenhoedster van Opus One, Sinatra’s Songbook, 42nd Street, in verschillende theatertours met het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht, Hello Dolly, Annie, Assepoester, “Ja zuster, nee zuster”, Allo Allo, Dokter Dolittle, Daddy Cool , Flashdance, Vamos, Anastasia en Titanic.

Zij was kinderregisseur bij Joop van de Ende’s The Sound of Music 2002 en Tarzan, maar ook bij Albert Verlinde’s Annie 2012, Daddy Cool en The Sound of Music 2014.

Melise vervulde de taak van Resident Director bij The Sound of Music 2008 en 2014, Daddy Cool, Shrek, Flashdance, Grease, Ciske de Rat van Stage Entertainment (2016/2017), bij The Addams Familie van Tec-entertainment en meest recent Titanic de musical van De Graaf & Cornelissen Entertainment.

Melise maakte de choreografieën voor Jeans 11,13 en 17, Top Tien 1 van Tineke Schouten en voor Albert Verlinde’s Hello Dolly, Annie en Assepoester. In 2021 maakte zij de choreografie voor de openluchtvoorstelling Vreemde Vogels, voor de solo voorstelling van Barrie Stevens en ‘De nieuwe Ragtime’ in Titanic.

Zij regisseerde diverse examenvoorstellingen en de kindervoorstelling Agent & Boef.

Melise was te zien in verschillende commercials, ze had gastrolletjes in GTST en Flikken Maastricht. Ze is (gast) docent op diverse theaterscholen en ze is werkzaam als stem-actrice. Zij is onder andere de Nederlandse stem van Minnie Mouse.

Altijd op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en profiteer van leuke aanbiedingen, winacties en interessante weetjes rondom onze producties.