De Graaf en Cornelissen

Martijn van Voskuijlen

Motel Clerk, 2nd Reporter

Martijn van Voskuijlen begon zijn opleiding na deelname aan de voorstelling Candide van Stichting Theaterplan in Eindhoven. Hij studeerde in 2008 af aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in de richting Musicaltheater.

Afgelopen seizoen speelde hij de rol van Charles Clarke in de musical Titanic en was hij cover van Frederick Barrett, Charles Lightoller en Henry Etches.

Ook was Martijn te zien in Anastasia waarin hij cover was van de rol van Dmitri en tourde hij met Evita door het land als ensemble en cover Juan Perón.

Daarvoor speelde hij in My Fair Lady (ensemble, cover Freddy Eynsford-Hill en Zoltan Karpathy), Musicals Gone Mad 2017, If/Then (Josh), A Chorus Line (Greg, cover Larry), Beauty and the Beast (ensemble, cover Lumière), Moeder ik wil bij de revue (Stijn, cover Bob Somers), Flashdance (Andy, cover Harry en Jimmy), Shrek (Dance Captain & Swing), Miss Saigon (ensemble, cover Chris), Mary Poppins (Valentijn, cover Bert en Jonathan Been), High School Musical (ensemble, cover Troy Bolton) en De Nederlandse Fame (ensemble & Schlomo Metzenbaum).

Tijdens zijn opleiding was hij werkzaam als entertainer in de Efteling en hij draaide recent een seizoen mee in Familiepark Drievliet.

Naast zijn werk in het theater is Martijn werkzaam als stemacteur voor onder andere Disney, Nickelodeon en Netflix.

Altijd op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en profiteer van leuke aanbiedingen, winacties en interessante weetjes rondom onze producties.