De Graaf en Cornelissen

Marnel de Rooij

Swing

Marnel de Rooij studeert momenteel aan Codarts Hogeschool voor de Kunsten in Rotterdam. Ze zit in het derde jaar van de Bachelor Muziektheater.

In 2018 studeerde Marnel af aan de MBO Theaterschool in Rotterdam van de opleiding artiest. Zij liep destijds stage in de muziektheatervoorstelling Kid Dynamite van Theater Walhalla.

Tijdens haar huidige opleiding op Codarts heeft ze les gehad van onder anderen Leo van der Plas, Rosite van der Woude, Peter van Dosselaer, Michiel Ballhaus, Lars Mak en Marijn Brouwers.

Marnel speelde gedurende haar opleiding in diverse projecten zoals Daddy Long Legs en de montagevoorstelling We’ve been waiting for quite a while now. In november 2021 speelt ze haar solo concert.

Vanaf jonge leeftijd speelt Marnel de instrumenten hoorn en accordeon. Ze is lid van een harmonieorkest en gebruikt haar instrumenten ook in projecten tijdens haar opleiding.

Altijd op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en profiteer van leuke aanbiedingen, winacties en interessante weetjes rondom onze producties.