De Graaf en Cornelissen

Mark Roy Luykx

William Murdoch

Mark Roy Luykx heeft muziektheater gestudeerd aan het Fontys Conservatorium in Tilburg.

Hier behaalde hij zowel zijn Bachelor als Master of Music, en kreeg hij zanglessen van Edward Hoepelman en Ingrid Zeegers. Daarnaast volbracht hij het eerste jaar van de Meisner Acting Studio van Paul Dekker te Den Bosch.

Mark maakte onlangs zijn Oostenrijkse debuut als Tony in West Side Story bij de Seefestpiele Mörbisch.

Hiervoor was hij te zien in onder andere Tanz der Vampire als cover Herbert en als Swing in het Metronom Theater te Oberhausen, in Anastasia als cover Dimitri / Gleb in het Palladium Theater te Stuttgart, in de tournee van The War of the Worlds als Parson Nathaniel, in Das Phantom der Oper als cover Monsieur André, Reyer en Passarino in het Metronom Theater te Oberhausen, en in The Electric Flute als Tamino bij Opera Spanga. Verder was hij te zien in de voorstellingen Wie is Loesje en Carmen van Opera Zuid, en in Carousel van WilmaBierensproductions.

Daarnaast maakte Mark deel uit van The Young Talent Group van het M-lab en speelde hij tijdens zijn opleiding Billy Lawlor in 42nd Street en Bob Crewe in Jersey Boys.

Altijd op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en profiteer van leuke aanbiedingen, winacties en interessante weetjes rondom onze producties.