De Graaf en Cornelissen

Mark Roy Luykx

Enjolras

Mark Roy Luykx heeft Muziektheater gestudeerd aan het Fontys Conservatorium in Tilburg. Hier behaalde hij zowel zijn Bachelor als Master of Music, en kreeg hij zanglessen van Edward Hoepelman en Ingrid Zeegers. Daarnaast volbracht hij het eerste jaar van de Meisner Acting Studio van Paul Dekker te Den Bosch.

Afgelopen seizoen was Mark Roy te zien als William Murdoch in de Nederlandse tour van Titanic de musical van De Graaf & Cornelissen Entertainment.

In de zomer van 2021 maakte hij zijn Oostenrijkse debuut als Tony in West Side Story bij de Seefestpiele Mörbisch.

Hiervoor was hij te zien in onder andere Tanz der Vampire als cover Herbert in het Metronom Theater te Oberhausen, in Anastasia als cover Dimitri en Gleb in het Palladium Theater te Stuttgart, in de tournee van The War of the Worlds als Parson Nathaniel, in Das Phantom der Oper als cover Monsieur André, Reyer en Passarino in het Metronom Theater te Oberhausen, en in The Electric Flute als Tamino bij Opera Spanga. Verder was hij te zien in de voorstellingen Wie is Loesje en Carmen van Opera Zuid en in Carousel van WilmaBierensproductions.

Altijd op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en profiteer van leuke aanbiedingen, winacties en interessante weetjes rondom onze producties.