De Graaf en Cornelissen

Linda Verstraten

Kate McGowan e.a.

Linda Verstraten studeerde in 2015 af aan de opleiding Muziektheater van het Fontys Conservatorium te Tilburg waar zij haar zanglessen volgde bij Edward Hoepelman.

Direct na haar opleiding stond ze bij Theater Magdeburg (Duitsland) in The Rocky Horror Show. Na vervolgens een jaar educatief theater te hebben gespeeld bij Theatergroep Zwerm volgden er verscheidene producties. Zo stond zij in 2016 in de musical Ciske de Rat door Stage Entertainment.

Daarna maakte zij nog een keer een uitstap naar Duitsland om als understudy regelmatig de rol van Jane en Kala in Disney’s musical Tarzan te spelen.
Linda keerde in 2018 terug naar Nederland in de rol van Jo in Op Hoop van Zegen door De Graaf & Cornelissen Entertainment. Hierna vertolkte zij Nicola in Kinky Boots. Het meest recent was ze te zien als Elsje van Houweningen in de musical Hugo de Groot door Goedemorgen Theaterproducties.

Naast haar werkzaamheden in het theater doet Linda nasynchronisatiewerk en kun je haar horen in diverse series en reclames.

Altijd op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en profiteer van leuke aanbiedingen, winacties en interessante weetjes rondom onze producties.