De Graaf en Cornelissen

Juliëtte van Tongeren

Kate Mullins, e.a.

Juliëtte is in 2020 afgestudeerd aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten, richting Musicaltheater.

Zij heeft hier o.a. les gehad van Peggy Hegeman, Sofie Dirkx, Geertje Hochstenbach, Tim Van der Straeten en Florian Boutonnier. Als vooropleiding volgde zij musical- en taplessen bij Danny Poetiray en deed zij de MusicAllFactory Jongeren.

Op de academie heeft Juliëtte de voorstellingen Company (Amy), Footloose (Rusty), Spring Awakening (Anna) en haar zelfgeschreven afstudeervoorstelling Ik wilde vroeger een aap zijn gespeeld.

Daarnaast was zij in deze tijd te zien in de musical Rubens van Historalia Productions en Kinky Boots van De Graaf & Cornelissen Entertainment (on stage swing, understudy Pat, 2e understudy Marge).

Als tapdanseres heeft Juliëtte meegewerkt aan de award winnende short film God Glitch en als solist opgetreden bij het Sacred Concert van Duke Ellington in samenwerking met De Frits Bayens Big Band. Sinds kort is zij eigenaar van haar zelf opgerichte bedrijfje Little Miss Tap. Verder heeft Juliëtte de zomerworkshop van de Meisner Toneelacademie gevolgd en is zij te zien in de Zapp serie Flexe Meiden.

Altijd op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en profiteer van leuke aanbiedingen, winacties en interessante weetjes rondom onze producties.