De Graaf en Cornelissen

Judith van der Wijst

Ensemble

Judith van der Wijst studeert op dit moment nog aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten waar zij haar Bachelor Musicaltheater aan het afronden is.

Tijdens haar opleiding kreeg ze onder anderen les van Florian Boutonnier, Tim van der Straeten, Peggy Hegeman, Jack Breikers, Geertje Hochstenbach en Esther van Boxtel. Voordat ze begon aan de vakopleiding heeft ze lessen gevolgd bij de vooropleiding van Fontys richting Musicaltheater en MusicalAllFactory.

Als kind was ze al op het grote podium te zien. Zo speelde ze op 13-jarige leeftijd één van de weeskinderen in Annie van Albert Verlinde Entertainment.

Daarna deed ze verschillende producties bij de Efteling, zoals Klaas Vaak, Sprookjesboom de Musical: Een wonderlijk muziekfeest en De gelaarsde kat. In de zomer was ze te vinden als Geitje Benjamin of Elfje Eva in de Efteling.

In 2019 is Judith afgestudeerd aan de Cosmo Academy, Leisure and Hospitality. Ze werkte in diverse hotels op Mallorca als Allround entertainer en show trainster.

Naast haar huidige opleiding werkt Judith momenteel met heel veel passie voor No-Nonsense guides als creative creator waar ze vrouwen helpt op weg naar een betere relatie met voeding, fitness en sterke mindset.

Altijd op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en profiteer van leuke aanbiedingen, winacties en interessante weetjes rondom onze producties.