De Graaf en Cornelissen

Esmée Dekker

Janet

Esmée Dekker is afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie en kreeg les van Lieneke La Roux, Rein Kolpa, Frederik de Groot, Peter Faber, Frank Sanders, Ivo Chundro en vele anderen.

In 2015 speelde Esmée in haar eerste musical De Jantjes van De Graaf & Cornelissen Entertainment. Daarna volgden er vele andere. Zo volgden Heerlijk duurt het langst, Zo’n Toon en A Chorus Line waar ze de rol van Diana Morales vertolkte. In maart 2017 kreeg Esmée de hoofdrol van Eliza Doolittle in My Fair Lady. Ze tourde door heel Nederland en werd genomineerd voor beste vrouwelijke hoofdrol.

Daarna speelde ze in de musical Evita, de rol van de Maîtresse en alternate Evita.

Meest recent was Esmée te zien in Lazarus over het leven van David Bowie geproduceerd door Stage Entertainment. Ook repeteerde ze voor het Stayin Alive Disco Fever concert. Helaas is door de corona pandemie die tour niet door gegaan.

Esmée was al op jonge leeftijd bezig met haar muzikale passie. Ze kreeg zanglessen van Lisa Boray en danste vanaf jongs af aan selectie. Inmiddels geeft Esmée zelf zangles aan tientallen leerlingen waaronder de kinderen van een aantal bekende Nederlanders.

Als (solo)zangeres treedt ze regelmatig op met verschillende artiesten en muzikanten.

 

Altijd op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en profiteer van leuke aanbiedingen, winacties en interessante weetjes rondom onze producties.