De Graaf en Cornelissen

Ellen Pieters

Magenta

Ellen Pieters volgt na haar middelbare school een opleiding aan de Amsterdamse Kleinkunstacademie waar ze in 1991 afstudeert.

Ze werkt veelvuldig in (muzikale) theatervoorstellingen, waaronder Little Voice, De Zere Neus van Bergerac, ‘t Schaep met de 5 Poten, Goodbye Norma Jeane en had een solovoorstelling getiteld Shirley Valentine. Voor De Graaf & Cornelissen Entertainment is ze de prostituee Blonde Greet in de komische musical Wat zien ik?, Kniertje in Op hoop van zegen, de titelrol in De Zangeres zonder naam en Adèle Bloemendaal in Adèle, Conny, Jasperina – de Grote Drie.

 

Ellen is momenteel is te zien in het tv-programma Nieuw Zeer, maar was eerder ook te zien in onder meer Kopspijkers, Het Klokhuis, Zeg ‘ns Aaa, Koefnoen, Ik ook van jou en Welkom bij de Romeinen
Daarnaast was ze te horen in het radioprogramma Spijkers met Koppen, te zien in allerlei televisieseries, waaronder en ze vertolkte de titelrol in Rechercheur Ria. Ook speelt ze in diverse (tele)films, waaronder Lieve Celine en Op de Dijk.

Altijd op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en profiteer van leuke aanbiedingen, winacties en interessante weetjes rondom onze producties.