De Graaf en Cornelissen

Dennis Willekens

Henry Etches

Na zijn studie aan de Pabo studeerde Dennis in 2010 af aan de Willem Nijholt Academie voor Musical- en Muziektheater.

Dennis speelde uiteenlopende rollen in Zodiac de Musical, Kinky Boots, Expeditie Eiland, The Full Monty, She Loves Me, De Marathon, A New Brain, Soldaat van Oranje, Koning Arthur, Billy Elliot, Koning van Katoren, Robin Hood, Sister Act, Zorro en Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat.

 

Speelde de hoofdrol in de reality-dramaserie Mijn Vieze Vette Vervelende Verloofde en gastrollen in series als Jeuk, Dr. Tinus, Flikken Maastricht, Spangas en All Stars en Zonen. Was wekelijks te zien als Jacob in de dramaserie Dit Zijn Wij (NPO 1, 2019-2020) alsmede in de online jeugd- & comedyserie Ron en Riet Vertrekken Niet.

Zijn stem is ook regelmatig te horen in commercials en (animatie)films en -series.

Dennis werd drie keer genomineerd voor een Musical Award voor zijn rollen in Billy Elliot, The Full Monty en Kinky Boots. Deze laatste nominatie wist hij ook daadwerkelijk te verzilveren en zo ontving hij in 2019 de Musical Award voor Beste Mannelijke Bijrol.

Altijd op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en profiteer van leuke aanbiedingen, winacties en interessante weetjes rondom onze producties.