De Graaf en Cornelissen

Brecht van Arnhem

Prouvaire

Brecht van Arnhem is in 2020 afgestudeerd aan de opleiding Musicaltheater aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg.

Tijdens de zomer van 2018 was hij te zien in de musical Rubens in Westerlo (BE). Daar vertolkte Brecht diverse rollen en was hij cover van de hoofdrol Pieter Paul Rubens. De zomer erna speelde hij Jim Farrell in de musical Titanic op het Donkmeer in Berlare (2019, BE). In het theaterseizoen 2019-2020 was hij te zien als Angel, cover Harry en swing in de Broadway musical Kinky Boots van De Graaf en Cornelissen Entertainment.

Daarnaast is Brecht te horen als Jared Kleinman op

het cast-album van het Jij Komt Terecht Project, de Nederlandse vertaling van de Broadway musical Dear Evan Hansen. In het theaterseizoen 2021-2022 speelde Brecht de rol van Frederick Barrett in de musical Titanic van De Graaf en Cornelissen Entertainment. Brecht heeft in het komende seizoen ook een ensemblepositie in de musical The Prom.

In 2021 nam hij deel aan de Nederlandse zangwedstrijd We Want More en bemachtigde in de finale een plekje in de top 10. Brecht is ook actief als stemacteur. Naast kleine rolletjes in de serie Transformers Rescue Bots en de musicalfilm Aladdin verleende hij zijn stem aan één van de hoofdpersonages (Jeff Chase) in de Ketnet-serie Find Me In Paris.

Altijd op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en profiteer van leuke aanbiedingen, winacties en interessante weetjes rondom onze producties.