De Graaf en Cornelissen

Arjen Kimenai

Ensemble, dance-captain

Arjen Kimenai studeerde in 2019 af aan de dansacademie van Fontys Hogeschool voor de Kunsten richting Musicaltheater.

Voorafgaand volgde hij opleidingen als MusicalAllFactory en de vooropleidingen voor de Dansacademie en Musicaltheater aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten.

In het theater was Arjen te zien als On Stage Swing in Evita De Musical (De Graaf & Cornelissen Entertainment) en PAW PATROLL LIVE! De Grote Race (Van Hoorne Entertainment).

Ook speelde hij de rol van Storm Zaaienhof in de productie De Dino Fabriek. Daarnaast was Arjen werkzaam als danser en zanger op één van de cruiseschepen van de Duitse rederij Phoenix Reisen.

Voor TV was Arjen werkzaam als danser voor de NTR  in het programma Welkom in de jaren 20 en 30 en stond hij in meerdere commercials voor onder andere Douwe Egberts en Bavaria Nederland.

Sinds 2021 is hij nauw verbonden aan Chiara Re als Assistant-choreograaf voor producties als Willems Kleine Kerst (Wilmink Theater Enschede) en de musical Falsettos (Opus One).

Altijd op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en profiteer van leuke aanbiedingen, winacties en interessante weetjes rondom onze producties.