De Graaf en Cornelissen

Anouk van Duifhuizen

Ensemble

Anouk van Duifhuizen studeerde aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten te Tilburg richting Klassiek Muziektheater. In 2019 vervolgde ze daar haar Master Muziektheater en sloot deze cum laude af. Ze volgde zanglessen bij Edward Hoepelman, Harry Ruijl, Ingrid Zeegers, Miranda van Kralingen en Wilma Bierens. Spellessen kreeg ze van Marc Krone, Roeland Vos en Ad Knippels en danslessen van Monique Hombergen en André de Jong.

Anouks professionele carrière begon tijdens haar opleiding. Zo speelde zij in 2018 mee in Opera Spanga’s Aida, die in Nederland en Malta werd uitgevoerd. In 2019 deed ze mee aan de reizende operette Fantasio van Opera Zuid. Na haar studie vertolkte Anouk de rol van Geraldien in de musical Hello, Dolly! van Medialane. In 2022 stond ze wederom op de planken bij Opera Zuid’s productie The Lady in the Dark.

Anouk was in 2020 te zien bij de AVROTROS tijdens de opening van het Musical Awards Gala waar ze als jong talent een deel van het welbekende Memories uit Cats mocht zingen.

Altijd op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en profiteer van leuke aanbiedingen, winacties en interessante weetjes rondom onze producties.