De Graaf en Cornelissen

Annefleur van den Berg

Old Woman

Annefleur van den Berg studeerde aan de havo voor Muziek en Dans aan Codarts Conservatorium Rotterdam, waar zij ook de vooropleiding Muziektheater volgde. Hierna heeft ze haar opleiding aan de Frank Sanders Akademie succesvol afgerond.

Annefleur speelde tijdens haar stage jaar de rol van Magische Spiegel in de musical Sneeuwwitje van Van Hoorne Entertainment, en direct na haar afstuderen Rizzo in de musical Grease.

Later speelde ze in de musical The Lion King (cover Nala, cover Shenzi en later first cast Shenzi), in Mamma Mia (Ellie) en was afgelopen seizoen te zien in de nieuwe musical Diana en Zonen als cover van Daisy en Meghan Markle van Medialane.

Daarnaast was ze een van de solisten tijdens het Kerst Concert in Ahoy in samenwerking met het Rotterdams Philharmonisch Orkest en was ze onderdeel van het koor bij de Toppers in Concert. Haar tv-debuut maakte ze in het 30e seizoen van Goede tijden, slechte tijden als vaste rol van Puck Odolphy.

 

Altijd op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en profiteer van leuke aanbiedingen, winacties en interessante weetjes rondom onze producties.