Evita

De wereldberoemde musical van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber

De tomeloze ambitie van de jonge Eva Duarte brengt haar van tweederangs actrice tot first lady en machtigste vrouw van Argentinië. Geliefd bij haar volk, gehaat door de elite en omstreden tot op de dag van vandaag. Een vrouw die tot het uiterste ging en door het noodlot jong stierf. Een heilige en een hoer. Maar nog altijd een mythe..

In een tijd waarin we leven met machtige vrouwen als Hillary Clinton, Angela Merkel, Theresa May, Madonna en Claire Underwood, stelt de musical Evita iemand centraal die hen voorging in niet te stuiten ambitie.

Een nieuwe groots opgezette versie van de wereldberoemde musical van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber, met de hits ‘Don’t Cry for me Argentina’ en ‘You Must Love Me’, begeleid door een negenkoppig live-orkest.


CAST
Brigitte Heitzer – Evita
René van Kooten – Ché
Paul Donkers Juan Perón
Esmée Dekker – Mistress & alternate Evita
Yoran de Bont – Magaldi

Ensemble
Martijn van Voskuijlen, Yannick Plugers, Marnix Lenselink, Michael Konings, David van den Tempel, Willemijn Maandag, Sarah Cremers, Liesanne van Dongen, Mireille Bolier, Arjen Kimenai, Guido Idzenga, Veronique Post, Mickey Vermeer, Willemijn van Holt.

CREATIVES
Tim Rice - Teksten
Andrew Lloyd Webber - Muziek
Daniël Cohen - Vertaling
Paul van Ewijk - Regie
Chiara Re - Choreografie
Alberto Klein Goldewijk - Muzikaal leider
Eric van der Palen - decor- en video-ontwerp
Arno Bremers - Kostuums
Marcel Visser - Licht
Bobby Renooij - Pruiken
Jan van Dijk - Geluid

Brigitte Heitzer

Evita

Meer informatie Sluiten

Brigitte Heitzer is een veelzijdige actrice en zangeres. In 2007 won ze bij de AVRO de finale van de televisie zoektocht Op Zoek naar Evita. Ze vertolkte de rol van Evita anderhalf jaar in Nederland en België. Deze rol leverde haar een Johny Kraaikamp Musical Award nominatie op voor Beste vrouwelijke Hoofdrol. Bijzonder is het dat Brigitte haar gelauwerde rol van EVITA na tien jaar opnieuw op zich zal nemen. Voor haar het perfecte moment omdat ze het gevoel heeft dat ze deze rol nu met nog meer diepgang kan spelen dan tien jaar geleden.

Na Evita volgden grote rollen in diverse musicals waaronder All shook Up (Nathalie), Petticoat (Alternate Pattie Jagersma) en Miss Saigon (Ellen), allen bij Joop van den Ende Theaterproducties. Eerder was ze al te zien in Passion (ensemble), Beauty and the Beast (understudy Belle) en Tarzan (understudy Jane).
In seizoen 2012/2013 speelde ze haar eerste toneelrol. Onder regie van Bruun Kuijt was ze naast o.a. Peter Tuinman en Genio de Groot als Sheila te zien in de thriller Dial M for Murder van Het Thrillertheater.

Verder speelde ze in 50 Tinten Grijs, De parodie (Johanna) van Senf Theaterproducties, Nonsens (Zuster Amnesia) van De Graaf & Cornelissen Entertainment en, in Putting it Togeter (Lynette)
en Into the Woods (Assepoester) van PIT productions. Afgelopen jaar was Brigitte te zien als Janet in de feelgood musical The Full Monty.

Voor haar rol als Lynette in Putting it Together ontving Brigitte in 2015 een Musical Award voor Beste Vrouwelijke bijrol in een kleine musical.

Edward Hoepelman is Brigittes zangpedagoog.

Televisie
Op televisie speelt Brigitte al drie seizoenen in de Nachtwacht wat op KETNET wordt uitgezonden. Hiervan wordt nu het vierde seizoen opgenomen en in december zal de eerste film De Poort Der Zielen in de bioscoop verschijnen.

René van Kooten

Ché

Meer informatie Sluiten

René van Kooten studeerde geschiedenis van de internationale betrekkingen aan de Universiteit van Utrecht. Hij volgde daarnaast zanglessen bij Jimmy Hutchinson, Edward Hoepelman en Sigrid van der Linden. Spellessen had hij van Henny Kaan, Petra Laseur, Tom de Ket, Hajo Bruins, Kitty Courbois en Xander van Vledder.

René begon zijn professionele carrière 20 jaar geleden in het ensemble van Miss Saigon. Later volgden vele hoofdrollen in onder meer Aida (Radames), Beauty and the Beast (Gaston/beest), Les Miserables (Jean Valjean), Jersey Boys (Tommy DeVito), Into The Woods, Aspects of Love (Alex), Kiss of the Spiderwoman (Valentin), Sweeney Todd (Sweeney Todd) en The Bridges of Madison County (Robert Kincaid).

Naast deze theaterproducties vertolkte hij in 2013 de rol van Jezus in The Passion en speelde hij meerdere jaren in een concertante versie van Andrew Lloyd Webber’s Jesus Christ Superstar.

Hij is ook zanger en gitarist van de band Shifting Daylight waarmee hij in 2014 en 2018 een album uitbracht en waarmee hij gedurende 2016 - 2018 langs de theaters tourde met het theaterconcert Something so real.

Televisie
Op televisie was René te zien in De Beste Zangers van Nederland 2016 en speelde hij kort in Goede Tijden Slechte Tijden. Verder was hij te horen in meerdere animatiefilms, waaronder Vaiana (Mauï) en Enchanted (prins Edward).

Paul Donkers

Juan Perón

Meer informatie Sluiten

Paul volgde de Musical Opleiding in Tilburg en HBO Mental Coach te Utrecht.

Hij kreeg masterclasses van o.a. Theu Boermans, Monique van der Ven, Willem Nijholt, Marc Krone en Tom de Ket. Edward Hoepelman is zijn zangcoach.

Hij speelde rollen in musical- en toneelproducties waaronder On Your Feet (Phil), The Bodyguard (Tony), We Will Rock You (Khashoggi), Sister Act (o.a. Curtis, Joey), CATS (Koos de Theaterkat), Les Misérables (Enjolras), Miss Saigon (understudy John), Rocky Over The Rainbow (Riff Raff), 3 Musketiers (alternate Athos), Titanic (understudy Barret), Pinokkio (Grimaldini), Bonifatius, Dr. Jekyll & Mr. Hyde, Hans C. Andersen, Het Beloofde Land en Het Huis Anubis. Voor de productie Billy Elliot in Nederland was hij Resident Director.

Hij speelde voor tv in o.a. De Spa, Flikken Maastricht, De Fractie, Goede Tijden Slechte Tijden, Galileo, TV Kantine, Zie Ze Vliegen, Onderweg naar Morgen, Goudkust en diverse commercials. Tevens doet hij veel stemmenwerk voor animatie- en live-action series. Zo is hij de vaste stem van Inspector Gadget.

Met Donkers Coaching heeft hij een Talent en Performance Coach praktijk voor artiesten en podiumkunstenaars. Met F1rst Act ontwikkelt hij, als creative, schrijver en regisseur, concepten voor de entertainment- en event industrie. Verder is hij als gastdocent, coach en regisseur verbonden bij o.a. NHL te Leeuwarden, Theaterschool Almere en Muziektheater Opleiding Fontys te Tilburg.

Esmée Dekker

Mistress & alternate Evita

Meer informatie Sluiten

Esmée Dekker is afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie en kreeg les van Lieneke La Roux, Rein Kolpa, Frederik de Groot, Peter Faber, Frank Sanders, Ivo Chundro en vele anderen.

Esmée liep haar stage bij De Graaf & Cornelissen Entertainment in de musicals De Jantjes, Heerlijk Duurt Het Langst en ze speelde in Zo’n Toon met Maurice Hermans en Ellen Evers. Esmée was te zien als Diana Moralis in de voorstelling A Chorus Line en ze heeft afgelopen seizoen haar eerste hoofdrol gespeeld in een grote musical als Eliza in de Broadway-evergreen My Fair Lady.

Esmée was al op jonge leeftijd bezig met haar muzikale passie. Ze kreeg zanglessen van Lisa Boray en danste vanaf jongs af aan selectie. Inmiddels geeft Esmée zelf zangles aan tientallen leerlingen waaronder de kinderen van een aantal bekende Nederlanders.

Als (solo)zangeres treedt ze regelmatig op met verschillende artiesten en muzikanten.

Yoran de Bont

Magaldi

Meer informatie Sluiten

Yoran de Bont studeerde in 2011 af aan de Muziektheateracademie van het Codarts conservatorium te Rotterdam met de musical BARE en zijn solovoorstelling Geduld vangt Vis.

Tijdens zijn stage in Urinetown nam hij de rol Bobbie Goud over en vervulde deze tot het einde van de tour. Daarna was hij te zien in Ollie B. Bommel en Tom Poes in De Nieuwe IJstijd, The Little Mermaid als cover Prins Erik, Spelen met Klei en in Grease als understudy van Danny Zuko en Vince Fontaine. Vorig seizoen was hij te zien in Musicals Gone Mad en speelt hij Freddy Eynsford-Hill in My Fair Lady.

Sinds 2012 is Yoran verschillende malen werkzaam geweest als lead-solist aan boord van de ‘AIDA-cruises’ en was hij solist in de RTL Dinnershow Pandora.

Televisie
Yoran was één van de tien finalisten van Idols 2016, was te zien in verschillende seizoenen van Juul&Julia en is een van de hoofdkarakters in de Telekids serie Zoë en Silos.

www.yorandebont.com

David van den Tempel

Ensemble + 1e US Magaldi

Meer informatie Sluiten

David is afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie voor musicaltheater. Hij volgde spel-, dans-, zanglessen en workshops bij onder andere Karin Bloemen, Willemijn Verkaik, Frank Sanders, Wil van der Meer, Paul Eenens en Rein Kolpa.

Tijdens zijn opleiding was hij te zien in de voorstellingen Ode aan Wilmink en Bannink en Luister even wat ik vraag met onder anderen de heren van Don Quishocking onder regie van Fred Florusse.

David was te zien als Joop in Het meisje met het rode haar, als Gabriel in Adele, Conny, Jasperina - De Grote Drie, als Erik in The Full Monty, allen onder regie van Paul van Ewijk en als cover Anton Rover en Bram Goudsmit in Soldaat van Oranje de Musical onder regie van Theu Boermans.

Voordat David zijn opleiding aan de Frank Sanders Akademie startte is hij vijf jaar beroepsmilitair geweest bij de Koninklijke Marechaussee. Naast zijn werk als acteur/zanger is David ook gecertificeerd zangdocent in de VocalCore™.

Televisie
Daarnaast speelde hij de rol van Steven Bout in de NPO Telefilm Kamp Holland geregisseerd door Boris Paval Conen.

Willemijn Maandag

Ensemble + 1e US Mistress & US Evita

Meer informatie Sluiten

Willemijn Maandag werd in 2013 toegelaten aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg, richting musicaltheater. Ze kreeg danslessen van onder andere Florian Boutonnier, Ken Molineux en Janis Sutton en spellessen van Brigitte Odett en Geertje Hochstenbach. Ze volgt zanglessen bij Edward Hoepelman en Peggy Hegeman.

Willemijn heeft binnen haar opleiding meerdere voorstellingen opgevoerd. Ze speelde in I love you, You’re perfect, Now change onder regie van Jos Dom. Ook was Willemijn te zien in De Meiden onder regie van Alexandra van Marken en Midzomernachtsdromen onder regie van Joep Onderdelinden en choreografie Tim van der Straeten.

In 2017 is ze afgestudeerd aan haar opleiding en heeft Willemijn met haar aandeel in A Chorus Line haar eerste stappen in het professionele musicalvak gezet. Ze had een swing-positie en was understudy van de rollen Val, Maggie en Bebe.

Afgelopen jaar was ze te zien in de musical My Fair Lady geproduceerd door De Graaf & Cornelissen Entertainment, als de understudy van de hoofdrol Eliza Doolittle.

Sarah Cremers

Ensemble + Dance Captain, 2de US Mistress

Meer informatie Sluiten

Sarah Cremers is afgestudeerd aan de opleiding Musicaltheater aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Tijdens haar opleiding speelde ze in verschillende schoolvoorstellingen waaronder Fame o.l.v. Martin Michel en Tim Van der Straeten, waarin ze de rol van directrice Mrs. Sherman vertolkte.

Sarah speelde als kind in de musical Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer? van het toenmalige V&V Entertainment. Vanaf haar dertiende volgde zij drie jaar lang de vooropleiding Musicallfactory Jongeren (MAF) in het Factorium in Tilburg.

In 2015/2016 was Sarah te zien in de musical Grease van Stage Entertainment Nederland. Daar vervulde ze de rol van swing, assistent Dance Captain en nam als understudy de rollen van Patty, Jan en Cha Cha voor haar rekening. In 2016/2017 was ze te zien als Bebe in A Chorus Line van De Graaf & Cornelissen Entertainment en daarnaast was ze ook Dance Captain bij deze productie.

Afgelopen seizoen was Sarah te zien in My Fair Lady van De Graaf & Cornelissen als ensemble en Dance Captain.

Als zangeres heeft Sarah drie jaar gezongen in het musicalkoor Say no More onder leiding van Jack Breikers.

Martijn van Voskuijlen

Ensemble + 1e US Juan Perón

Meer informatie Sluiten

Na Candide van Stichting Theaterplan begon Martijn zijn studie Musicaltheater aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg en was hij werkzaam als entertainer in De Efteling. Na zijn afstuderen was hij te zien in het ensemble van Fame, High School Musical, Mary Poppins en Miss Saigon. In deze shows was hij tevens understudy van de mannelijke hoofdrol.

Daarna volgde een functie als Dance Captain, swing en poppenspeler in Shrek, speelde hij de rol van Andy in Flashdance, was hij als Stijn en understudy Bob Somers te zien in de voorstelling Moeder ik wil bij de Revue en was hij vervanger van Lumière in Beauty and the Beast. Hierna volgden A Chorus Line als Greg en Musicals Gone Mad 2017. Afgelopen seizoen was Martijn te zien in de musical My Fair Lady.

Televisie
Martijn is naast zijn werk in het theater werkzaam als stemacteur voor onder andere Disney en Nickelodeon. Zo was hij te horen als Donatello in Teenage Mutant Ninja Turtles en meest recent als Cuza in BeyBlade Burst en Lucas in O11ce.

Michael Konings

Ensemble

Meer informatie Sluiten

Michael Konings is in 2013 afgestudeerd aan het Lucia Marthas Institute for Performing Arts in Amsterdam voor zowel de Bachelor Dans als Bachelor Docent Dans. Na zijn afstuderen was Michael te zien in de productie Cirque Stiletto 2 met Ellen ten Damme en speelde hij mee als swing in de productie Billy Elliot.

Als zanger en danser heeft Michael binnen het show ensemble gewerkt voor het Duitse cruise bedrijf ‘AIDA cruise lines’ en was hij te zien als Don Kerr, en Zach in de Broadway klassieker A Chorus Line. Meest recent was hij te zien als Ramses Shaffy in de biografische musical LIESBETH geproduceerd door De Graaf & Cornelissen Entertainment.

Naast zijn werk in theater is hij ook docent musical dans op de Frank Sanders academie, is hij zingende ober bij het restaurant Pasta e Basta en doet Michael modellenwerk voor diverse sportmerken.

Mireille Bolier

Ensemble

Meer informatie Sluiten

Mireille Bolier volgde de vooropleiding aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Hierna studeerde ze 2 jaar Jazz/Urban aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Ze is afgestudeerd in de richting musical aan Lucia Marthas Institute for Performing Arts.

In haar derde jaar van haar bachelor opleiding aan Lucia Marthas liep ze stage bij Opus One. Ze speelde de hoofdrol Esmeralda in de musical de Klokkenluider van de Notre Dame.

Yannick Plugers

Ensemble + 1e US Ché

Meer informatie Sluiten

Yannick Plugers studeerde in 2016 af aan de Fontys Hogeschool van de Kunsten, richting Musicaltheater. Eerder studeerde hij aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater. Hij volgde lessen van o.a. Frank Sanders, Florian Boutonnier, Tim van der Straeten, Noortje van Gestel en workshops van Brigitte Odett en Alan Evans. Momenteel volgt hij zanglessen bij Harry Ruijl en Edward Hoepelman.

Yannick vervulde rollen in My Fair Lady (Harry, cover Alfred P. Doolittle), A Chorus Line (Butch, cover Al, Don & Ritchie), Grease (cover Kenickie, Sonny & Roger), Shrek (Klein Duimpje, cover Peter Pan), Doodgewoon (Snelger Guring) en Broadway in de Polder (ensemble).
Hij speelde in diverse eindvoorstellingen zoals: Alice in Onderland, Be Italian (Guido Contini), De koning sterft en Fame! (Joe Vegas) onder regie en choreografie van Martin Michel.

Verder werkt Yannick als regisseur en choreograaf voor producties van Fontys Musical Incubator waaronder The Spitfire Grill, Wat/Als? en Wonderlijk huis. Ook maakte hij de eigen producties Ontastbaar en Bijna Normaal. Als choreograaf en regie-assistent werkte Yannick aan Girlfriends. Hij was choreografie-assistent bij Song and Dance: Broadway by night, Song and Dance: (r)Evolution, Midzomernachtdroom en het benefietconcert Back to India.

In 2009 werd Yannick genomineerd voor de Tom Odems Award.

Liesanne van Dongen

Ensemble

Meer informatie Sluiten

Liesanne van Dongen heeft de vooropleiding en de hbo-opleiding Musicaltheater aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten afgerond. Ze kreeg les van onder anderen Jack Breikers, Florian Boutonnier en Tim Van Der Straeten. Tijdens haar opleiding heeft ze meerdere voorstellingen opgevoerd zoals De Jodenverraadsters onder regie van Caroline Frerichs en The Addams Family onder regie van Joep Onderdelinden.

Naast haar opleiding zong ze in het musicalkoor Say No More onder leiding van Jack Breikers.
Ze heeft haar opleiding afgerond met haar eigen voorstelling Gewoon Gewoon en hiermee trad zij ook op bij TheaterFestival Boulevard in Den Bosch.

In haar jeugdjaren danste Liesanne Ierse Dans op Europees- en Wereldniveau. Daarna heeft ze veel gezongen als coverband zangeres en singersongwriter.

Vorig jaar zette Liesanne haar eerste stap in het professionele musicalvak met haar swingpositie bij My Fair Lady van De Graaf & Cornelissen Entertainment.

Marnix Lenselink

Ensemble

Meer informatie Sluiten

Marnix Lenselink is in 2015 afgestudeerd aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Eerder deed hij de vooropleiding aan Lucia Marthas Insitute for Performing Arts.

Marnix stond vanaf 2002 al op het toneel als lid van Kinderen voor Kinderen, en heeft in 2003 en 2004 de rol van kleine Simba mogen spelen in Disney’s The Lion King. Hij heeft in zijn stage jaar samen mogen werken met onder andere Cecilia Moisio en Samadhi Dance Company. Ook was hij in 2015 te zien als Father Christmas tijdens de Nederlandse tour van Narnia: De Leeuw, De Heks en de Kleerkast van ISH in samenwerking met Het Nationale Ballet. Vanaf 2016 was Marnix opnieuw te zien in Disney’s The Lion King, dit keer als deel van het ensemble. Daarnaast was hij in deze productie ook werkzaam als Fight/Flight Captain. Tijdens deze periode heeft Marnix, samen met zijn partner Zoey, het derde seizoen van RTL Dance Dance Dance (2017) gewonnen.

Arjen Kimenai

Ensemble

Meer informatie Sluiten

Arjen Kimenai studeert momenteel Musicaltheater aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Arjen is al van jongs af aan gefascineerd door theater, hij startte al vroeg met de vooropleidingen dansacademie en musicaltheater op Fontys Hogeschool voor de Kunsten te Tilburg. Daarnaast volgde hij lessen aan de MusicAllFactory Jongeren.

Tijdens zijn opleiding vertolkte Arjen onder andere rollen in Girlfriends, Spring Awakening en How to Succeed in Business without Really Trying. Naast zijn rollen was hij vaak Dance Captain en/of productieassistent.

Hij kreeg les van o.a. Florian Boutonnier, Jack Breikers en Brigitte Odett. Verder werkte Arjen samen met o.a. Tim Van der Straeten, Marcel Visscher, Joep Onderdelinden en Marleen van der Loo.

Arjen was twee jaar lang zanger in het musicalkoor Say No More onder leiding van Jack Breikers.

Veronique Post

Ensemble

Meer informatie Sluiten

Veronique Post studeert Muziektheater aan Codarts Hogeschool voor de Kunsten in Rotterdam, onder artistieke leiding van Anouk Beugels. Daar heeft ze les van o.a. Leo van der Plas, Pim Veulings, Giulio d’Anna, Michiel de Regt, Carola Arons en Jeroen Sleyfer.

Voordat Veronique naar Codarts ging heeft ze de vooropleiding havo voor Muziek en Dans, de vooropleiding Lucia Marthas en de vooropleiding Muziektheater op Codarts.

Tijdens haar opleiding heeft zij in verschillende producties gespeeld. Zo speelde ze in Thou Shalt Always Kill onder regie van Michiel de Regt en speelde ze in de jaarlijkse showcase waar materiaal uit verschillende theatrale disciplines gepresenteerd wordt.

Daarnaast heeft Veronique begin 2018 samen met Jip Warmerdam en Matthijs Rijsdijk een collectief opgericht onder de naam SATURNERS, waarmee ze fysiek muziektheater maakt. Als collectief hebben ze ook het ‘Hans Cassa Stipendium 2018’ in ontvangst mogen nemen.

Willemijn van Holt

Ensemble

Meer informatie Sluiten

Willemijn van Holt studeert Muziektheater aan Codarts Hogeschool voor de Kunsten in Rotterdam, onder artistieke leiding van Anouk Beugels. Daar heeft ze les van o.a. Jeroen Sleyfer, Leo van der Plas, Pim Veulings, Carola Arons en Floris Verbeij.

Ze speelde op haar elfde in de musical Pinokkio van Studio 100 en was een jaar later twee seizoenen te zien als Louisa von Trapp in de musical The Sound of Music van V&V Entertainment.

Ze heeft als Louisa von Trapp bij verschillende televisie shows opgetreden zoals Ivo Niehe, Op Zoek naar Maria en het Musical kerst gala.

Mickey Vermeer

Ensemble

Meer informatie Sluiten

Mickey zit momenteel in haar laatste studiejaar van de hbo-opleiding Musicaltheater aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Als klein meisje was Mickey al bezig met zingen, dansen en acteren. Ze is begonnen op de vooropleiding M4U (Musical for you). Naast haar reguliere middelbare schoolrooster volgde zij lessen aan de MusicAllFactory Jongeren. Na het behalen van haar HAVO diploma volgde Mickey in haar tussenjaar de vooropleiding Musicaltheater aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Ze heeft binnen haar hbo-opleiding meerdere voorstellingen gespeeld, waaronder Girlfriends, Spring Awakening en How to Succeed in Business without Really Trying.

Mickey kreeg les van o.a. Sofie Dirkx, Florian Boutonnier, Ivar Costenoble en Brigitte Odett. Ook werkte zij samen met o.a. Tim Van der Straeten, Marcel Visscher, Joep Onderdelinden en Marleen van der Loo.

Mickey speelde in de musical Pinokkio van Studio 100 en in de musical Echt scheiding… de musical, een samenwerking tussen het instituut voor Maatschappelijk werk Tilburg en de Kindertelefoon.

Op televisie was Mickey te zien in de serie Spotlight! van Nickelodeon en in een aflevering van de Amerikaanse realityserie Rev Runs Around the World op Travel Channel.
Verder is Mickey te zien in verschillende commercials en advertenties voor diverse bedrijven zoals Albert Heijn, Douwe Egberts, Bosch en Playstation.

Guido Idzenga

Ensemble

Meer informatie Sluiten

Guido Idzenga heeft bij Muzt in Sneek de vooropleiding musical gevolgd en volgt nu de niveau 6 opleiding aan de Song and Dance academie in Zwolle.

Guido speelde in diverse amateur musicals van Muzt waaronder Wicked, Hairspray en The Little Mermaid. In 2018 heeft Guido meegedaan aan de uitvoering van Footloose van Vuur en Vlam producties in samenwerking met de stadsgehoorzaal in Kampen. Hierin vertolkte hij de rol van Chuck. Hij werkte hiermee samen met Marcel Visscher en Mark van Haasteren.

Tijdens zijn niveau 4 opleiding van Song and Dance in Zwolle, die hij in juni 2018 heeft afgerond, heeft Guido meegedaan aan diverse musicals van de opleiding. Dit waren o.a. Copyright waar hij werkte met William Spaaij, The Adams Family waarin hij de rol van Gomez op zich nam en Fresh Young Gods waarin hij samenwerkte met Cindy Bell.

Guido heeft meegedaan aan het Stadsfestival in Zwolle in 2016. Hierin heeft hij mogen samenwerken met William Spaaij, René van Kooten, Cindy Bell en Berget Lewis.