My Fair Lady

Beleef de beste musical ooit gemaakt!

In My Fair Lady neemt een excentrieke professor de weddenschap aan om een eenvoudig bloemenmeisje om te toveren tot een lady in de Engelse society. Dat gaat niet zonder slag of stoot want Eliza heeft het hart op de tong. Maar leraar en leerling groeien naar elkaar toe en Eliza weet niet alleen de Engelse elite van slag te brengen…
Kenners zijn het erover eens: My Fair Lady is één van de beste musicals ooit gemaakt. Een grootse productie met overrompelende kostuums en klassiekers als ‘Zou dat nou niet zalig zijn’, ‘Het Spaanse graan’, ‘Kom terug en dans met mij’ en ‘Als ik straks de kerk maar haal’.

CAST
Esmée Dekker als Eliza, Chris Tates als Professor Higgins, Alfred van den Heuvel, Sjoukje Hooymaayer, Han Oldigs, Yoran de Bont, Ellen Röhrman, Esther van Boxtel e.v.a

CREW
Alan Jay Lerner SCRIPT & LIEDENTEKSTEN
Frederick Loewe MUZIEK
Seth Gaaikema VERTALING
Paul van Ewijk REGIE & BEWERKING
Chiara Re CHOREOGRAFIE
Marjolein Ettema DECORONTWERP
Arno Bremers KOSTUUMONTWERP
Bobby Renooij PRUIKENONTWERP
Coen van der Hoeven LICHTONTWERP
Ad van Dijk & Marco Braam ARRANGEMENTEN
Gijs Kater & Jan van Dijk GELUIDSONTWERP

Esmée Dekker

Eliza Doolittle

Meer informatie Sluiten

Esmée Dekker is afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie en kreeg les van Lieneke La Roux, Rein Kolpa, Frederik de Groot, Peter Faber, Frank Sanders, Ivo Chundro en vele anderen.

Esmée liep haar stage bij De Graaf & Cornelissen Entertainment in de musicals De Jantjes en Heerlijk Duurt Het Langst, en ze speelde in Zo’n Toon met Maurice Hermans en Ellen Evers. Afgelopen seizoen was Esmée te zien als Diana Moralis in de voorstelling A Chorus Line.

Esmée was al op jonge leeftijd bezig met haar muzikale passie. Ze kreeg zanglessen van Lisa Boray en danste vanaf jongs af aan selectie. Inmiddels geeft Esmée zelf zangles aan tientallen leerlingen waaronder de kinderen van een aantal bekende Nederlanders.

Als (solo)zangeres treedt ze regelmatig op met verschillende artiesten en muzikanten.

Chris Tates

Henry Higgins

Meer informatie Sluiten

Chris Tates maakte na zijn studie aan de Toneelschool Amsterdam jarenlang deel uit van de succesvolle jeugdtoneelgroep Tejater Teneeter, waar hij in diverse producties uiteenlopende

rollen vertolkte. Naast Teneeter speelde hij onder meer bij Toneelgroep Amsterdam, De Wetten van Kepler en het Noord Nederlands Theater. Ook was Chris te zien in de musicals Cabaret en Dirty Dancing van Joop van den Ende Theaterproducties en in de toneelvoorstellingen Liefde Levenslang, Haar Naam was Sarah, De Eetclub Ventoux en Chakra’s & Chardonnay. Voor De Graaf & Cornelissen Entertainment was Chris eerder te zien in de musical Heerlijk Duurt Het Langst en het toneelstuk Indecent Proposal.

Chris speelde de mannelijke hoofdrol in de Nederlandse komediefilm Ellis in Glamourland van Pieter Kramer. Naast alle binnenlandse filmsuccessen, waaronder de familiefilm De Groeten van Mike!, speelde Chris ook een bijrol in de Amerikaanse film Ocean’s 12 van Steven Soderbergh.

Daarnaast speelde Chris vele vaste rollen en gastrollen in diverse televisieseries waaronder Rozengeur en Wodka Lime, Spoorloos Verdwenen, Overspel en Julia’s Tango. In 2010 was Chris te zien in de rol van Ruud Lubbers in de driedelige VARA serie Den Uyl en de affaire Lockheed. Meest recent speelde Chris in de serie Meiden van de Herengracht.

Sjoukje Hooymaayer

Mrs. Higgins

Meer informatie Sluiten

Sjoukje Hooymaayer, geboren op 27 juli 1940 te Laren, startte in 1957 aan de toneelschool in Amsterdam. Twee jaar later speelde zij in de film Het Gerucht van Kees Brusse. Datzelfde jaar stopte ze met haar opleiding en trouwt, maar het huwelijk hield geen stand. Als moeder van drie zoontjes doet Sjoukje in 1964 opnieuw toelatingsexamen bij de toneelschool in Amsterdam, waar zij een jaar later afstudeert en tegelijkertijd de Top Naeff-prijs ontvangt. Het begin van 50 jaar toneel.

Na haar afstuderen speelde Sjoukje tot 1980 bij de toneelgroep Theater in Arnhem. Gedurende deze periode speelt zij hoofdrollen in klassiek en modern repertoire. Zo was ze te zien als Olivia in Driekoningenavond, Rosalinde in Naar het u lijkt van Shakespeare, Van Goldoni in Het Buitenverblijf, Giacinta en Mirandolina in De Herbergierster. Daarnaast speelde ze in komedies van Alan Ayckbourn en Neil Simon en in vele andere producties. In 1974 ontving zij de “Colombina” voor de rol van Butler in Kleine Alice van Edward Albee.

Sjoukje brak in 1976 door op televisie als Koningin Louise in Vorstenschool van Multatuli. Van 1980 tot 1993 was ze te zien als Dr. Lydie van der Ploeg in de televisieserie Zeg ‘ns AAA. Daarna was ze vijf jaar te zien als Jet, de dochter van Ellen Vogel, in de televisieserie Zonder Ernst. Naast haar televisiewerk is Sjoukje altijd blijven spelen in het theater zoals in Wat is er met Melvin, Mijnheer Lievegoed, Het Hemelbed, De Kreek en de toneelversie van Zeg ‘ns AAA. De laatste jaren speelde ze enkele gastrollen in televisieseries, zoals de moeder van dokter Tinus in Dokter Tinus.

Alfred van den Heuvel

Kolonel Pickering

Meer informatie Sluiten

Alfred van den Heuvel studeerde in 1980 af aan de Toneelacademie van Maastricht en speelde daarna bij een van de toenmalige grote repertoiregezelschappen: De Haagse Comedie. Daar leerde hij in vijf jaar tijd, met drie rollen per seizoen, het vak kennen. Via Het Onafhankelijk Toneel kwam hij in 1985 bij Toneelgroep Centrum terecht, waar hij met scenariste Maria Goos de voorstelling Eeuwig Jong maakte. Daarna volgde vanaf 1987 een reis langs een aantal theatergezelschappen, waaronder Fact en Hollandia. In 1989 werd Alfred benaderd door Puper-voorman Frans Mulder om een seizoen mee te doen. Dat werden er tien! Afgelopen seizoen was Alfred wederom te zien in de nieuwe Purper-voorstelling Purper’s 4 Jaargetijden.

Alfred werd door oud-klasgenote Sylvia Millecam geïntroduceerd bij Ivo Niehe, die hem geschikt bevond voor het satirische televisieprogramma Binnenlandse Zaken. Via De Sylvia Millecamshow, Ook Dat Nog en wat gastoptredens in lopende series vroeg Haye van der Heyden hem in 2005 auditie te doen voor de door hem bedachte serie Kinderen Geen Bezwaar. Alfred was vervolgens negen seizoenen te zien in de rol van Gerard. Ook is hij te zien in de film Prooi van Dick Maas met wie hij eerder samenwerkte voor de film Flodder.

Bij De Graaf & Cornelissen Entertainment was Alfred te zien als Robert in de toneelproductie Midlife!, de komedie Waarom Mannen Seks Willen en Vrouwen Liefde, Heerlijk Duurt Het Langst en de toneelversie van Kinderen Geen Bezwaar. Verder was Alfred te zien als Grimsby in The Little Mermaid en heeft hij met eigen producties in 2013 en 2016 op de Parade gestaan.

Han Oldigs

Alfred P. Doolittle

Meer informatie Sluiten

Han Oldigs zette al tijdens de middelbare schooltijd zijn eerste stappen op het podium. Hij speelde mondharmonica, zong in diverse bandjes en was te zien in verscheidene toneelproducties. Begin jaren ‘80 richtte hij De Dynastie van Oer op met onder andere Roelf Huizenga. Hij brengt een vijftal producties uit. In 1986 initieert Han, samen met Coen van Vrijberghe de Coningh en Theo Nijland, The Shooting Party. Het trio tourde gedurende tien jaar langs de Nederlandse theaters.

In het theater was Han verder te zien in Night Train, De Vliegenier en in de Nederlandse versie van One Flew over the Cuckoo’s Nest. Bij het RO Theater speelde hij in diverse producties in de regie van George van Houts en Leopold Witte, zoals Don Juan Tenorio, Otherwise Engaged en Heartbreak House. Ook speelde hij de legendarische zanger Davi van The Monkees in de Prefab Four, een voorstelling van Orkater en was hij te zien in Dinner for one, Dubbel op, MariaMaria, Arsenicum en Oude Kant, Lichtjes in je ogen, 39 steps, naar de beroemde film van Hitchcock, Midlife!, Vijftig tinten… de parodie, Little Voice en Snorro.

Han speelde in de speelfilm Wilde Harten en de televisieseries Bij Nader Inzien, Vrienden voor het Leven, Unit 13, Kees & Co, Goede Tijden, Slechte Tijden en Ik ook van jou.

Voor zijn rollen in de musicals Als op het Leidseplein, Urinetown en The Full Monty werd Han genomineerd voor een John Kraaijkamp Musical Award.

Gerrie van der Klei

Alternate Mrs. Higgins

Meer informatie Sluiten

Gerrie van der Klei leerde op jonge leeftijd klassiek gitaar spelen. Daarnaast had ze zangles bij pedagoge Bep Ogterop en beoefende ze klassiek ballet, jazzballet en tapdans.

Overal ter wereld trad zij op met de vermaarde Boy Edgar en zijn Big Band als jazz-zangeres. In musicals speelde Gerrie hoofdrollen in Foxtrot, De zoon Van Louis Davids, Ping Ping, Viktor/Viktoria, You’re The Top, 42nd Street, Sonneveld, Nonsens, My Fair Lady, La Cage aux Folles en Annie. Daarbij speelde ze in andere theatersuccessen zoals: Alle Laatjes Open, Als Er Liefde Bestaat, De Nelson Revue in Nederland en Duitsland, Musical de Cursus en Purper sinds 1980. Wat betreft toneelstukken speelde ze hoofdrollen in Torch Song Trilogy , Noël Coward’s Later Is Te Laat, Jane Eyre, Phython, En nu Wij en Vrouwen van Later. In 2013 – 2014 speelde ze in Purper Ladies. Solovoorstellingen zoals Op Doorreis en Oh, Lady Be Good en de laatste van 2014 Spelen met Klei.

Gerrie vertolkte vele gastrollen in diverse televisieseries en speelfilms, waaronder een belangrijke rol in de hitserie Moeder, ik wil bij de Revue.

Daarnaast is ze docente aan de Kleinkunst Academie en het Rotterdams Conservatorium geweest. Ze geeft workshops en masterclasses en regelmatig jazz concerten.

Gerrie genomineerd voor de John Kraaijkamp Musical Awards 2001 voor Beste Vrouwelijke Bijrol voor 42nd Street. Ze won de publieksprijs Beste Solo Programma 1984 voor de theatershow Op Doorrreis. Daarnaast ontving Gerrie Edisons voor de albums met Boy Edgar en You’re The Top. Bovendien presenteerde ze onlangs haar nieuwe cd Lovers & Friends, die bijzonder goed werd ontvangen.

Yoran de Bont

Freddy Eynsford-Hill

Meer informatie Sluiten

Yoran de Bont studeerde in 2011 af aan de Muziektheateracademie van het Codarts Conservatorium te Rotterdam met de musical BARE en zijn solovoorstelling Geduld vangt Vis.

Tijdens zijn stage in Urinetown nam hij in aanzienlijk korte tijd de rol Bobbie Goud over en vervulde deze tot het einde van de tour. Daarna was hij te zien in Ollie B. Bommel en Tom Poes in De Nieuwe IJstijd, The Little Mermaid als cover Prins Erik, Spelen met Klei en in Grease als understudy van Danny Zuko en Vince Fontaine.

Sinds 2012 is Yoran verschillende malen werkzaam geweest als lead-solist aan boord van de ‘AIDA-cruises’ en afgelopen seizoen was hij solist in de RTL Dinnershow Pandora.

Yoran was een van de tien finalisten van Idols 2016, was te zien in verschillende seizoenen van Juul&Julia en is een van de hoofdkarakters in de Telekids serie Zoë en Silos.

Ellen Röhrman

Mrs. Pearce

Meer informatie Sluiten

Ellen Röhrman was na haar opleiding aan de Amsterdamse Toneelschool verbonden aan het, mede door haar opgerichte, Theater Tardieu, de Nieuwe Komedie en de Haagsche Comedie. Ook speelde ze drie jaar bij het Theater van de Lach.

Vrije producties waar Ellen in heeft gespeeld zijn onder meer Wie z’n leven is het nou eigenlijk van B. Clark, Die gouden tijd van A.R. Gurney, Later is te laat van Noel Coward, Flatzooi van Alan Ayckbourn, Lang zal die leven van Ruud de Ridder en de musical Saterday Night Fever. De afgelopen jaren heeft Ellen veel gespeeld bij Nachtgasten en Agatha Producties.

Ellen was regelmatig op televisie te zien in onder andere Zeg ‘ns AAA, De brug, Medisch Centrum West, Diamant, Vrouwenvleugel en Goede tijden, Slechte tijden. Daarnaast werkte ze mee aan filmproducties als De mantel der liefde (regie Adriaan Ditvoorst), Grijpstra en de Gier (regie Wim Verstappen), Op hoop van zegen (regie Guido Pieters) en Het Zakmes (regie Ben Sombogaart). Onlangs speelde zij mee in de Amerikaanse film Safe Harbour Amsterdam onder regie van Jack Luceno.

Als dramacoach was Ellen onder andere verbonden aan de tv-series Goede tijden, Slechte tijden en Onderweg naar morgen. Daarnaast heeft zij bij verschillende opleidingen lesgegeven en geeft zij nog steeds privéles.

Esther van Boxtel

Mrs. Eynsford-Hill, Ensemble, 1e US Mrs. Pearce

Meer informatie Sluiten

Esther van Boxtel is afgestudeerd aan de opleiding Musicaltheater aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten te Tilburg. Ze krijgt zangles van onder andere Jimmy Hutchinson en volgde workshops drama van Mara Otten.

Esther was te zien als Nickie in Sweet Charity, vertolkte rollen in Evita, MAMMA MIA!, La Cage Aux Folles, Shhh,… It Happens, 42nd Street, Camelot, Crazy For You, Yab Yum-Het Circus Van De Nacht, Cirque Stiletto 2, Moeder, ik wil bij de Revue en ze speelde in Beauty and the Beast. In seizoen 2016-2017 speelde Esther de alternate rollen van Sheila én Cassie in A Chorus Line.

Als Moerasheks Grizelda was Esther te zien in de film Foeksia De Miniheks.

Esther won voor haar rol als Nickie in Sweet Charity de Musical Award voor Aanstormend talent 2006.

Raymond Kurvers

Zoltan Karpathy, Ensemble, 1e US Prof. Higgins, 1e US Kolonel Pickering, 1e US Alfred P. Doolittle

Meer informatie Sluiten

Raymond Kurvers genoot zijn opleiding aan de Academie voor Kleinkunst, faculteit theater aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten.

Hij debuteerde naast Jos Brink in het toneelstuk Non-Actief, presenteerde 200 keer de Disney Roadshow, speelde in twee komedies bij Studio 5 en maakte bij Theater Terra de voorstelling Nachtvlucht. Hij zong bij Robert Long in diens theatershow. Speelde hoofd- en bijrollen in de musicals West Side Story, Company, De Griezelbus, Home, Dolfje Weerwolfje, De Kleine Zeemeermin (Guus Garnaal), Annie (2005 en 2012), Tarzan, De vliegende Hollander, Piaf met Liesbeth List, Pipo de musical als Pipo de Clown, Legally Blonde, Sonneveld en Pippi Langkous. Meest recent was hij nog te zien in Ciske de Rat – de musical waarin hij te zien was als Pater de Goey.

Ook op televisie was Raymond te zien. Zo speelde hij gastrollen in films en series, waaronder Goede Tijden Slechte Tijden, Kees & Co, Exit, Iedereen is gek op Jack, Gluckauf en Patagonia. Daarnaast was Raymond te zien in verschillende commercials. Bovendien sprak hij de stem in van Quasimodo in de Nederlandse versie van Disney’s The Hunchback of Notre Dame.

Voor zijn rol van President Roosevelt in Annie werd hij genomineerd voor een Musical Award 2006.

Martijn van Voskuijlen

Ensemble, 1e US Zoltan Karpathy, 2e US Kolonel Pickering

Meer informatie Sluiten

Martijn van Voskuijlen studeerde af aan de opleiding Musicaltheater aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten te Tilburg.

Na Candide van Stichting Theaterplan begon Martijn zijn studie in Tilburg en was hij werkzaam als entertainer in De Efteling. Martijn was vervolgens te zien in het ensemble van Fame, High School Musical, Mary Poppins en Miss Saigon. In deze shows was hij tevens understudy van de hoofdrol.

Na deze producties volgde een functie als dance captain, swing en poppenspeler in Shrek, speelde hij de rol van Andy in Flashdance en was hij als Stijn en understudy Bob Somers te zien in de voorstelling Moeder ik wil bij de revue. Meest recent was Martijn te zien in de voorstellingen Beauty and the Beast, A Chorus Line en Musicals Gone Mad 2017.

Martijn zijn stem is te horen in diverse series op Disney XD en Nickelodeon, waaronder als Donatello in Teenage Mutant Ninja Turtles, Reed in Fresh Beat Band of Spies, Carlos in Big Time Rush en Lucas in Once.

Yannick Plugers

Ensemble, Harry, 2e US Alfred P. Doolittle

Meer informatie Sluiten

Yannick Plugers is in 2016 afgestudeerd voor de opleiding Musicaltheater aan de Hogeschool voor de Kunsten te Tilburg en in 2013 aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater. Hij volgde lessen van onder anderen Frank Sanders, Florian Boutonnier, Tim van der Straeten, Noortje van Gestel en workshops van Brigitte Odett en Alan Evans. Daarnaast volgt hij zangles bij Harry Ruijl.

Tijdens zijn opleiding speelde Yannick in diverse eindvoorstellingen, zoals Alice in Onderland, Be Italian, De koning sterft en Fame! onder regie/choreografie van Martin Michel.


Yannick speelde na zijn studie de rol van Klein Duimpje en cover Peter Pan in Shrek de musical en was te zien in Doodgewoon en Broadway in de Polder. Verder was hij te zien als cover voor de rollen van Kenickie, Sonny en Roger in Grease, en speelde hij afgelopen seizoen Butch in A Chorus Line van De Graaf & Cornelissen Entertainment.

Daarnaast deed Yannick de regie en choreografie van zijn eigen producties Wonderlijk huis, Wat/Als? en Bijna Normaal, was hij als choreografie-assistent betrokken bij Song and Dance: Broadway by Night, en was hij zanger bij The Jukeboxboys. Tevens deed hij regie en choreografie van Musical in concert in Aalst te België.

In 2009 was Yannick genomineerd voor de Tom Odems Award.

Leo-Alexander Hewitt

Ensemble, Jamie

Meer informatie Sluiten

Leo-Alexander Hewitt heeft de vooropleiding en HBO-opleiding van Dansacademie Lucia Marthas gevolgd.

Hij was dance captain, understudy van Sonny, Roger én swing in de musical Grease. Eerder was hij bij Dreamgirls werkzaam als dance captain, understudy van CC White en onderdeel van het ensemble. Hij was understudy van drie verschillende rollen en swing bij het 25e jaar van Starlight Express in Duitsland. Ook speelde hij in het ensemble van Wicked en was Leo-Alexander swing in High School Musical. Afgelopen seizoen speelde hij Richie en was hij dance captain in A Chorus Line van De Graaf & Cornelissen Entertainment.

Leo-Alexander heeft tijdens de Symphonica in Rosso-concerten van Diana Ross én Lionel Richie gedanst, deed mee aan diverse Musical Awards en heeft gedanst bij verschillende TV-programma’s. Ook speelde hij mee in de nieuwe film van Thomas Acda genaamd Oh Baby.

Sarah Cremers

Ensemble, Dance Captain

Meer informatie Sluiten

Sarah Cremers is afgestudeerd aan de opleiding Musicaltheater aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten te Tilburg. Tijdens haar opleiding speelde ze in verschillende schoolvoorstellingen waaronder Fame, waarin ze de rol van Mrs. Sherman vertolkte.

Sarah speelde als kind in de musical Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer? van het toenmalige V&V Entertainment. Vanaf haar dertiende volgde zij drie jaar lang de vooropleiding Musicallfactory Jongeren in Tilburg.

In 2015/2016 was Sarah te zien in de musical Grease. Daar vervulde ze de rol van Swing, assistent Dance Captain en nam als understudy de rollen van Patty, Jan en Cha Cha voor haar rekening. Afgelopen seizoen was ze te zien als Bebe in A Chorus Line van De Graaf & Cornelissen Entertainment en daarnaast was ze ook Dance Captain bij deze productie.

Als zangeres heeft Sarah drie jaar gezongen in het musicalkoor Say no More onder leiding van Jack Breikers.

Joke van Robbroeck

Ensemble, 1e US Mrs. Eynsford-Hill

Meer informatie Sluiten

Joke van Robbroeck volgde de opleiding ‘Woord Kunst Drama’ aan het Stedelijk Instituut voor Sierkunsten en Ambachten te Antwerpen. Na een voorbereidend jaar Musical aan De Kunsthumaniora te Antwerpen, waar ze les kreeg van onder anderen David Verbeeck en Pascale De Turck, studeerde zij af aan de Academie voor Muziek- en Musicaltheater aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten te Tilburg met haar eigen gemaakte solo voorstelling Ik ben te dronken.

Tijdens haar opleiding heeft ze in meerdere producties een rol gespeeld, zoals in onder anderen Fool For Love, A Chorus Line, De Burgermansbruiloft en Bad Girls. Naast haar opleiding zong Joke drie jaar lang in het musicalkoor Say No More, onder leiding van Jack Breikers. En ze zong in verschillende cover bands.

In de zomer van 2014 was Joke te zien in het muziekspektakel Marie Antoinette waarin ze Joanna speelde en de understudy van de hoofdrol Marie Antoinette op zich nam. In 2015 liep ze stage bij The Sound of Music waarin ze te zien was in de rol van Zuster Margaretha. Nadien toerde ze door Nederland en België met de musical Grease waar ze de rol van Frenchy vertolkte. Hierna werd ze gevraagd als soliste voor het Nieuwjaarsconcert in De Singel te Antwerpen. Afgelopen seizoen stond ze op het toneel als Val in A Chorus Line en stond ze als zangeres in Musical in Concert in Aalst te België.

Willemijn Maandag

Ensemble, 1e US Eliza Doolittle

Meer informatie Sluiten

Willemijn Maandag werd in 2013 toegelaten aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg, richting musicaltheater. Ze kreeg danslessen van onder andere Florian Boutonnier, Ken Molineux en Janis Sutton en spellessen van Brigitte Odett en Geertje Hochstenbach. Ze volgt zanglessen bij Edward Hoepelman en Peggy Hegeman.

Willemijn heeft binnen haar opleiding meerdere voorstellingen opgevoerd. Ze speelde in I love you, You’re perfect, Now change onder regie van Jos Dom. Ook was Willemijn te zien in De Meiden onder regie van Alexandra van Marken en Midzomernachtsdromen onder regie van Joep Onderdelinden en choreografie Tim van der Straeten.

Afgelopen jaar is ze afgestudeerd aan haar opleiding en heeft Willemijn met haar aandeel in A Chorus Line haar eerste stappen in het professionele musicalvak gezet. Ze had een swing-positie en was understudy van de rollen Val, Maggie en Bebe.

Robin Smits

Ensemble

Meer informatie Sluiten

Robin Smits volde de opleiding Musicaltheater aan de Hogeschool voor de Kunsten te Tilburg. Hij volgde zanglessen bij Jack Breikers, en spel- en danslessen bij onder andere Brigitte Joosten, Brigitte Odett, Alexandra van Marken, Florian Boutonnier en Tim van der Straeten.

Tijdens zijn opleiding was Robin te zien in verschillende voorstellingen, waaronder

Midzomernachtsdromen onder regie van Joep Onderdelinden, I Love You, You’re Perfect, Now Change en De Meiden. Afgelopen theaterseizoen was Robin te zien in A Chorus Line.

Bram Ven

Ensemble

Meer informatie Sluiten

Bram Ven is na de Vooropleiding Muziektheater aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten toegelaten op de bacheloropleiding Musicaltheater, eveneens op Fontys Hogeschool voor de Kunsten te Tilburg. Daar heeft hij les gehad van onder andere Tim Van der Straeten, Janis Sutton, Florian Boutonnier, Roeland Vos en Caroline Frerichs. Zangles krijgt hij van Harry Ruijl.

Bram speelde in meerdere theaterproducties. Voorafgaand aan zijn opleiding aan de Fontys Hogeschool speelde Bram in de musicalproducties Narnia de Musical, Kruistocht in Spijkerbroek en Oorlogswinter. Tijdens zijn opleiding in Tilburg heeft hij onder andere meegespeeld in de producties Let me be your Star, Song&Dance: (R)evolution, De Jodenverraadsters en als eindvoorstelling The Addams Family onder regie van Joep Onderdelinden.

Kas Dekker

Ensemble/Swing

Meer informatie Sluiten

Kas Dekker volgt momenteel de opleiding Musicaltheater aan de Hogeschool voor de Kunsten te Tilburg en studeerde in 2014 af aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater te Amsterdam. Hij volgde lessen van onder anderen Frank Sanders, Florian Boutonnier, Tim van der Straeten, Ivo Chundro en Jack Breikers.

Tijdens zijn opleidingen was Kas te zien in verschillende voorstellingen, waaronder The Wild Party, De Fantast en The Addams Family.

Kas heeft daarnaast drie jaar gezongen in het musicalkoor Say No More onder leiding van Jack Breikers.

Liesanne van Dongen

Ensemble/Swing/2e Mrs. Eynsford-Hill

Meer informatie Sluiten

Liesanne van Dongen studeert momenteel aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten in de richting Musicaltheater. Ze volgt lessen bij Jack Breikers, Florian Bouttonnier, Ken Molineux, Janis Sutton en Geertje Hochstenbach. Daarnaast heeft ze samengewerkt met Tim Van Der Straeten, Caroline Frerichs en Joep Onderdelinden. Tijdens haar opleiding speelde Liesanne onder andere in How to succeed in business without really trying, De Jodenverraadsters en The Addams Family.

Naast haar opleiding heeft Liesanne twee jaar gezongen bij het musicalkoor Say no More onder leiding van Jack Breikers. Afgelopen zomer heeft ze in Londen deelgenomen aan de Summer School: Music Theatre Course bij het London Studio Centre.

In haar jeugdjaren werd Liesanne in de discipline Ierse dans Europees kampioen en nam ze deel aan het wereldkampioenschap. Momenteel is ze ook actief met het schrijven van haar eigen songs.

Annabelle Stijvers

Ensemble

Meer informatie Sluiten

Annabelle Stijvers studeert Muziektheater aan Codarts Hogeschool voor de Kunsten in Rotterdam, onder artistieke leiding van Anouk Beugels. Daar heeft ze les van onder andere Leo van der Plas, Antoinette Kouwenberg, Ruut Weissman, Jeroen Sleyfer, Carola Arons, Giulio d´Anna en Pim Veulings.

Op Codarts heeft ze in verschillende producties gespeeld. Zo speelde ze Helena in Het Mysterie van Edwin Drood, geregisseerd door Bruun Kuijt en speelde ze in de jaarlijkse showcase, waar materiaal uit verschillende theatrale disciplines gepresenteerd wordt.

Daarnaast stond ze afgelopen jaar in Musical Meets Opera als koor en als solist naast onder anderen Willemijn Verkaik, René van Kooten en Simone Kleinsma. Ook speelde ze samen met onder anderen Melody Klaver en Raymond Thiry in Dans met de Duivel.

Luuk Hartog

Ensemble / swing

Meer informatie Sluiten

Luuk Hartog zit momenteel in zijn laatste jaar van het HBO op Lucia Marthas Institute for Performing Arts. Hiervoor volgde hij daar ook de vooropleiding.

Afgelopen jaar was Luuk nog te zien in De Winterrevue in theater Elckerlyc te Antwerpen, onder leiding van Stany Crets en Laurent Flament. Ook speelde hij in De Klokkenluider van de Notredame van OpusOne, met regie van Frans Schraven en choreografieën van Chiara Re.

Als kind was Luuk ook al volop bezig met theater. Zo speelde hij kleine Tarzan in de musical Tarzan, en was hij Dorus in Ciske de Rat. Ook heeft hij 2 seizoenen de rol van Jochem Siegertsma mogen vertolken in de kinderserie Vrijland.

Afgelopen jaren heeft Luuk daarnaast veel workshops gevolgd van o.a. Mary Ann Lamb, Elizabeth Parkinson, Ryan Steele, Anthony Burrell, Padraic Moyles en Andy O’Reilly, Laurent Flament en vele andere.

Cato Steemers

Ensemble / swing

Meer informatie Sluiten

Cato Steemers is afgestudeerd aan het HBO van Lucia Marthas Institute For Performing Arts als docent en uitvoerend artiest. Ze kreeg onder andere lessen van Dana More, Anthony Burrell, Chryssie Whitehead, Laurent Flament, Michiel Varga, Rein Kolpa en vele anderen.

Cato liep onder andere stage bij Dinnershow Brooklyn Nights en speelde in twee seizoenen van de familiemusical De Klokkenluider van de Notre Dame van OpusOne, met regie van Frans Schraven en choreografieën van Chiara Re.

Van kleins af aan was ze al bezig met dans. Ze begon met balletlessen en stroomde later door naar de Jeugd Dans Opleiding Fryslân. Vanuit daar is ze zich gaan oriënteren op verschillende aspecten van theater. Tegenwoordig danst ze in de Dinnershow Fantastique en geeft veel dansles op verscheidene plekken. Sinds januari 2018 is zij begonnen als ensemble / swing bij My Fair Lady.