Niet voor de Poes

Een heerlijke komedie met Peter Lusse en Kiki Classen

Twee mensen die niets met elkaar gemeen lijken te hebben, raken onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Felix, een nogal stoffige intellectuele schrijver, laat op een dag zijn overbuurvrouw Doris het huis uit zetten vanwege betalend mannelijk bezoek. Doris, een aantrekkelijke levendige vrouw, komt er achter dat Felix de klikspaan bij de huurbaas is. Ze is razend en besluit die nacht bij hem aan te kloppen. Tot grote schrik en ergernis van Felix is ze ook niet meer van plan om weg te gaan.

Als een wervelwind stormt ze zijn leven binnen. Niets uit hun werelden lijkt elkaar te raken. Doris gelooft nog steeds dat zij een tijdelijk werkeloos actrice is en voelt zich niet erg serieus genomen door Felix, die haar continue kleineert. Terwijl ook Felix zichzelf voor de gek houdt als weinig succesvol schrijver wiens schrijfsels bol staan van nepemoties en waanidee├źn.

Dit leidt tot de meest flitsende en komische gesprekken tussen beiden. Waarin ze elkaar kwetsen, frustreren, uitdagen en uiteindelijk aan elkaar verknocht raken.

Niet voor de poes is een vertederende komedie, waarbij je zonder enige twijfel van deze bijzondere personages gaat houden.

{cast_block_label}

{cast_block_role}

Meer informatie Sluiten
{cast_block_content}
{/parents:cast_blocks}