Zeg ‘ns AAA - reprise

De theaterproductie Zeg ‘ns AAA is een overweldigende succes, er zijn momenteel meer dan 100.000 kaarten verkocht. Vanwege de merendeels uitverkochte zalen en het daardoor nog beperkte aantal beschikbare kaarten zal Zeg ‘ns AAA in het nieuwe theaterseizoen wederom in vele theaters door het land te zien zijn.

Van september 2004 tot december 2004 zullen Carry Tefsen (in haar rol van de inmiddels legendarische Mien Dobbelsteen), Hans Cornelissen, Kiki Classen, Sjoukje Hooymaayer, Manfred de Graaf, Perry Dossett en Coby Timp weer schitteren in deze bij publiek en pers zeer enthousiast ontvangen toneelproductie en daarmee hun ‘zegetocht’ door het land afsluiten.

Zeg ‘ns AAA is genomineerd voor de NRC Handelsblad Toneelpublieksprijs die in juni 2004 uitgereikt zal worden.

Het is een zoete inval in het huis van dokter Lydie van der Ploeg en dokter Hans Lansberg.Lydie is in afwachting van de thuiskomst van haar zoon Gert-Jan, die lange tijd op Curaçao is geweest. Mien Dobbelsteen, de goudeerlijke- en trouwe steun en toeverlaat van de dokters, logeert in huize van der Ploeg omdat ze bang is alleen thuis te zijn, want ‘in wat voor wereld leven we?’. Ook Nel Kalkman, de oude eigengereide moeder van Mien dient zich aan. Ze heeft een paar verrassende mededelingen voor haar dochterlief. Net van deze schrik bekomen komt ook nog Wieb, het aangetrouwde nichtje van dokter Lydie, binnenstuiven.Als uiteindelijk toch ook Gert-Jan arriveert, met in z’n kielzog de uit Curaçao afkomstige Ray Bos, is de verwarring compleet.

Waarom is dokter Lansberg verdiept in een klassiek toneelstuk en heeft Lydie redenen om jaloers te zijn? Wat doet Gert-Jan toch steeds in het atelier van Wiep, waar is Mien zo bang voor en waarover windt ze zich op en wat is de aanleiding voor de pittige discussies die de drie dokters voeren over de medische ethiek?
En wat voor rol spelen de oude Nel en de onverwachte gast Ray Bos in het geheel?
Het zijn heftige tijden voor Mien en Lydie en hun familieleden en de zaken lopen uiteindelijk geheel anders dan zij hadden gedacht.

{cast_block_label}

{cast_block_role}

Meer informatie Sluiten
{cast_block_content}
{/parents:cast_blocks}